«РУХІВЦІ» – ПЕРЕМОЖЦІ ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ЛЬВІВЩИНИ У 3-Х ВІКОВИХ КАТЕГОРІЯХ

В останньому турі змагань вихованці Академії «жовто-чорних» зустрічались з «УФК-Карпати».

 

 

У віковій категорії U-14 підопічні Артема Яшкіна в останньому турі переграли свого суперника з рахунком 1:0. Єдиним голом на 29-ій хвилині відзначився Шквирко. Таким чином, «рухівці» стали чемпіонами своєї вікової категорії, не втративши жодного очка та не пропустивши жодного голу. 21 заліковий пункт у 7 іграх та різниця м’ячів 37-0 – чудовий показник. В «УФК-Карпат», які фінішували другими, 18 залікових пунктів.

Чемпіонами стали і «рухівці» у віковій категорії U-16. У вирішальному матчі з «УФК-Карпатами» підопічні Анатолія Біляя здобули мінімальну звитягу завдяки голу Артура Мухи на 63-ій хвилині. Завдяки цій перемозі «жовто-чорні» обійшли у підсумковій таблиці «УФК-Карпати» на 1 очко – 16 проти 15-ти.

Найстарші представники Академії також зустрілись з «УФК-Карпатами» у чемпіонському поєдинку, де «рухівців» влаштовувала лише перемога. Проте, матч завершився внічию з рахунком 2:2, за «жовто-чорних» відзначились Бейзик та Лебідь. Відтак, підопічні Володимира Безубяка посіли друге місце, відпустивши суперника вперед на 2 очки.

Щодо команди «Руху» U-15, то свій матч проти «УФК-Карпат» хлопці проведуть у четвер, 10-го листопада. Але завдяки втраті очок від ФК «Львів» в останньому турі, підопічні Назара Савицького ще до заключного поєдинку стали чемпіонами своєї вікової категорії. У «жовто-чорних» 5 перемог у 6 матчах та 15 очок.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини