«РУХІВЦІ» ГОТУЮТЬСЯ ДО «ЗОРІ»

 

«Жовто-чорні» провели тренування на навчально-тренувальній базі у Винниках. Завтра – домашня гра проти «Зорі».

Тренерський штаб провів для гравців теоретичне заняття, після чого футболісти розпочали тренувальну сесію безпосередньо на полі. Гравці у хорошому настрої підходять до поєдинку проти «Зорі» після перемоги у львівському дербі.

Перед тренуванням гравці традиційним коридором привітали новачків команди, в тому числі автора гола у товариському матчі – американського нападника Осазе Де Росаріо.

 

 

Осазе ДЕ РОСАРІО, новачок ФК «Рух»: «Спочатку я грав у молодіжній команді «Нью-Йорк Сіті». Я добре себе проявляв, забив кілька голів. Але через ковід було важко демонструвати свою гру, тому переїхав до Іспанії, в «Луго». Як потрапив до України? «Рух» напряму звернувся до «Луго», і вже клуби вирішували питання мого трансферу. Цілі в мене лише найвищі. Хочу допомагати клубу, а для цього потрібно багато працювати».

Напередодні вболівальники «Руху» обрали голкіпера команди Юрія Паньківа найкращим гравцем «жовто-чорних» у серпні. Перед тренуванням Юрій отримав заслужену нагороду.

 

 

Юрій ПАНЬКІВ, голкіпер ФК «Рух»: «Для мене стало несподіванкою, що вболівальники визнали мене найкращим гравцем команди у серпні. Мені дуже приємно. Заради цього ми і граємо у футбол. Це мотивує, адже завжди хочеться бути найкращим. Наступний матч? «Зоря» дуже хороша команда, після гри буде зрозуміло, наскільки добре ми підготувались до цього протистояння».

Заняття на полі було присвячено силовій роботі, після чого гравці приступили до ігрових вправ.

 

 

Борис БАРАНЕЦЬ, тренер ФК «Рух»: «Підготовка до кожного суперника у нас проходить у звичному режимі. Для нас кожен матч в пріоритеті, гра проти «Зорі» не виняток. Новачки? Скажу, що коли є велика обойма гравців, то легше досягати прогресу. Все у їхніх руках та ногах. Матч з «Зорею» проведемо вдома. У нас найкращий вболівальник в Україні, завжди приємно грати у Львові. Коли приходять підтримати рідні та близькі, це завжди плюс для команди».

Вже у суботу «Рух» зіграє проти «Зорі» у матчі 7-го туру УПЛ. Поєдинок відбудеться на «Арені Львів». Початок зустрічі о 14:00.

Квитки на матч проти луганців можна придбати за посиланням, а також у касах стадіону.

Більше фото з тренувальної сесії дивіться у галереї.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини