«РУХІВЦІ» ГОТУЮТЬСЯ ДО ЗАКЛЮЧНОГО МАТЧУ РОКУ

 

«Жовто-чорні» на тренувальній базі у Винниках продовжують тренувальний цикл перед виїзним поєдинком з «Вересом». 

Сесія «рухівців» розпочалася у залі для розминки, аби перед заняттям на полі зі штучним покриттям «жовто-чорні» розігріли усі групи м’язів. Опісля підопічні Леонід Кучука провели кілька ігрових вправ, а згодом наставник «Руху» особливу увагу приділив тактичним напрацюванням.
 


ТАЛЛЕС: «Перед заключним матчем в році ми дуже вмотивовані, аби продемонструвати якісну гру. Звісно, сподіваємось на хороший результат. Це буде важкий матч, але ми здатні завершити першу частину сезону на мажорній ноті. Я ще не звик до зими, тож я ще адаптовуюсь. Останні два матчі ми дуже добре грали. Прагнемо так діяти в атаці й надалі. Після заключного поєдинку в році обов’язково полечу в Бразилію. Дуже хочу побачити свою сім’ю».

Тренерський штаб зіткнувся і з кадровими проблеми. До лазарету, у якому перебуває Данііл Кондраков, додався ще й Андрій Борячук. Нападник «Руху» зазнав ушкодження і пропустить поєдинок із «Вересом». 

Після останніх двох ігор, у яких «жовто-чорні» здобули 4 залікові бали, гравці з оптимізмом підходять до заключного матчу у році. 
 


Максим БІЛИЙ: «Зараз настав такий момент, коли навіть не хочемо йти у відпустку. Провели дві чудові гри у чемпіонаті. У Львові справжня зима. Зараз тренуємося на полі зі штучним покриттям. Потрібно дещо перелаштуватися. Важливо не травмуватися перед матчем у Луцьку. 

«Верес» – це зіграна команда. У них колектив залишився ще з Першої ліги. На полі гравці рівненського клубу діють злагоджено. Це досить бойовий колектив. У першому колі ми перемогли. Тоді ми забили два швидкі м’ячі і згодом діяли по результату. Враховуючи погодні умови і вмотивованого суперника нам точно не буде легко».

Матч 18-го туру УПЛ «Верес» – «Рух» відбудеться у суботу, 11-го грудня, у Луцьку на стадіоні «Авангард». Гра розпочнеться о 17:00. 

Більше фото з тренування – у галереї.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини