«РУХІВЦІ» ГОТУЮТЬСЯ ДО ПРОТИСТОЯННЯ З «ВЕРЕСОМ»

 

«Жовто-чорні» провели сесію на навчально-тренувальній базі «Руху». Основну увагу тренерський штаб приділив тактичним напрацюванням. 

Розпочалось заняття із розминки та гри у квадрати. Опісля «рухівці» налагоджували взаємозв’язки під час ігрових серій. Згодом головний тренер Леонід Кучук провів для підопічних тактичну роботу. Завершилось тренування відпрацюванням стандартних положень. 

Вів СОЛОМОН-ОТАБОР, гравець ФК «Рух»: «Тренування пройшло добре. Ми зараз працюємо дуже наполегливо, не збавляємо наш звичний інтенсивний ритм. Перемога над «Зорею» позитивно вплинула на команду. Всі усміхнені та працюють на тренуваннях із задоволенням. Ми вдало заповнили паузу в чемпіонаті. У наступній грі повинні проявити характер та діяти на полі дуже дисципліновано».

У наступному матчі УПЛ «рухівці» на виїзді поміряються силами з рівненським «Вересом». Для суперника «жовто-чорних» це буде особливий поєдинок. Вперше у своїй історії рівняни зіграють офіційний матч на новому стадіоні «Авангард». 

Віталій РОМАН, гравець ФК «Рух»: «Поєдинок проти «Вереса» буде складним. Це вже свого роду дербі для нас. Звичайно, будемо робити все для того, аби перемогти. Для рівнян це буде перша офіційна гра на новому домашньому стадіоні. Будемо надіятись, що ми переможемо. До матчу готові. В нас молода команда, натомість, у «Вереса» є багато досвідчених футболістів. Ми не повинні боятися і маємо діяти злагоджено. Вийдемо на поле і будемо доводити, що ми сильніші. Суперник буде надумотивованим. Вони повертаються на рідний стадіон. Зрештою, ми теж не хлопчики для биття. Зробимо все, щоб перемогти». 

Усі футболісти «жовто-чорних», окрім аргентинського вінгера Альваренги, тренуються в загальній групі і готові допомогти своїй команді у матчі з «Вересом». 

Ярослав КАРАБІН, гравець ФК «Рух»: «Верес» зараз перебуває у дуже хорошій формі. Якщо аналізувати старт УПЛ для рівнян, то, без сумнівів, їм трохи щастить. Але футболісти «Вереса» борються за результат у кожній грі. Це приносить свої плоди. Нам буде дуже непросто. Не думаю, що в нашому протистоянні є фаворит. Шанси рівні. Все покаже гра. Хто сильніший, той переможе. Звичайно, у «Вереса» є певні переваги, адже вони грають у рідних стінах на новому стадіоні. Усі у Рівному будуть вимагати від них перемоги. Нам буде непросто. Все ж у нас зараз хороший тренувальний цикл. Ми готуємося до гри. Перемогли у попередньому спарингу і рухаємось далі. Нам потрібно буде реалізувати свої моменти у матчі з «Вересом», а вони у нас точно будуть».

Матч «Верес» – «Рух» відбудеться у п’ятницю, 30-го вересня, на стадіоні «Авангард» у Рівному. Початок гри о 13:00. 
 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини