«РУХІВЦІ» ГОТУЮТЬСЯ ДО МАТЧУ З «ВОРСКЛОЮ»

 

«Жовто-чорні» провели ранкову тренувальну сесію на навчально-тренувальній базі у Винниках. Попереду – протистояння з полтавською «Ворсклою». 

Після поразки у першому матчі сезону «рухівці» максимально сконцентровано та наполегливо працювали на занятті. Тренерський штаб «жовто-чорних» підготував для гравців силове інтенсивне тренування. Спершу футболісти працювали на різноманітних станціях, а згодом на «рухівців» чекали ігрові серії. 
 


Остап ПРИТУЛА, гравець ФК «Рух»: «Звичайно, поразка у 1-му турі залишила певну гіркоту, але в нас попереду ще багато ігор, тому ми будемо старатися виправити ситуацію. «Ворскла» – це дуже хороша та кваліфікована команда, яка вже провела дві офіційні гри: одну в чемпіонаті і одну в єврокубках. Там зібрані хороші виконавці. У полтавчан – стабільна та бойова команда. Так, графік у нас непростий. На нас чекає другий виїзний поєдинок поспіль, але ми звикли до такого. Звичайно, це певною мірою впливає на нас, проте, у другому колі більше матчів проведемо вдома. Той фактор, що для «Ворскли» матч з нами буде третім за тиждень, мав би зіграти нам на руку, адже завжди під час поєдинків гравці отримують великі навантаження». 

Повернувся у загальну групу півзахисник Василь Руніч, який відновився після ушкодження. А от участь у матчі з «Ворсклою» центрбека Мілоша Стаменковіча залишається під питанням.  

Підтримати команду на тренування завітав почесний Президент «Руху» Григорій Козловський. 
 


Старший тренер команди Віталій Романюк зазначив, що задоволений роботою футболістів під час підготовки до поєдинку з полтавською командою.
 


Віталій РОМАНЮК, старший тренер ФК «Рух»: «Хотів би зазначити, що футболісти правильно відреагували на поразку в матчі з «Металістом-1925». Їхній настрій на тренуванні, ставлення до роботи є професійним. Під час заняття хлопці працювали із великою самовіддачею. Немає до них жодних запитань. 

«Ворскла» представляє нашу країну в єврокубках. Це потужна команда, яка грає в максимально агресивний футбол. Звичайно, ми проаналізуємо нашого суперника. Внесемо певні корективи у нашу гру. Вкажемо нашим гравцям на сильні сторони полтавської команди. Підготуємо деякі сюрпризи, які поставлять нашого суперника у незручне становище. 

Для професійних спортсменів немає великої складності зіграти дві, а то й три гри в тиждень. Тим паче, це лише початок сезону. Є сучасні системи відновлення футболістів. Тому на нас чекає непростий матч. Не забувайте, що для нас це буде другий виїзний поєдинок поспіль. Це відіграє свою роль, адже через далекі переїзди ми втрачаємо час на відновлення. Все ж після нашого невдалого дебюту в новому сезоні, сподіваюсь, хлопці правильно відреагують і з гарним настроєм та чудовими емоціями поїдемо в Полтаву здобути позитивний результат. Прагнемо, як-то кажуть, реабілітуватися перед нашими вболівальниками».

Вже в п’ятницю «жовто-чорні» візьмуть курс на Полтаву, де в неділю, 1-го серпня, проведуть матч 2-го туру Української Прем’єр-ліги проти «Ворскли». Поєдинок відбудеться на стадіоні ім. О. Бутовського та розпочнеться о 17:00. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини