«РУХІВЦІ» ГОТУЮТЬСЯ ДО «МАРІУПОЛЯ»

 

«Жовто-чорні» на тренувальній базі у Винниках готуються до виїзної гри проти «Маріуполя».

Після поразки в останньому турі від чинного чемпіона України київського «Динамо» «рухівці» тренуються з великою наполегливістю та зосередженістю.

 

 

Таллес БРЕНЕР, гравець ФК «Рух»: «Поїдемо в Маріуполь з гарним настроєм та великою концентрацією. «Маріуполь» - швидка команда, вони гарно контратакують. Але, гадаю, нам під силу перемогти цей колектив».

«Рухівці» розпочали тренування з розминки, бігової роботи та ігрових вправ, зокрема – вправ у квадраті. Після цього футболісти провели двосторонку.

 

 

Олексій СИЧ, гравець ФК «Рух»: «Виїзд в Маріуполь – це завжди непросто. Дуже відповідальна гра, тому ми до неї зосереджено готуємось. «Маріуполь» - це молода команда, амбітна, зі своїми завданнями. Але ми їдемо туди тільки за перемогою».

Для одного з лідерів «Руху» Валерія Федорчука матч проти «Маріуполя» буде дещо особливим, адже саме з цієї команди півзахисник перейшов до львівського колективу.

 

 

Валерій ФЕДОРЧУК, гравець ФК «Рух»: «Те, що «Маріуполь» на дні турнірної таблиці – це брак досвіду. Але по грі помітно, що у них непогані атакувальні гравці. Для нас найголовніше – не пропустити їх контратаки. Ми поважаємо суперника, але їдемо у Маріуполь перемагати».

Вже сьогодні ввечері львів’яни вирушать на виїзд до Маріуполя. А у п’ятницю «Рух» зіграє проти місцевої команди у матчі 10-го туру УПЛ. Початок зустрічі о 19:30.

Більше фото з тренування дивіться у галереї.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини