«РУХ» ЗІГРАЄ 6 СПАРИНГІВ НА ТРЕНУВАЛЬНОМУ ЗБОРІ В ХОРВАТІЇ

«Жовто-чорні» проведуть тренувальний збір у хорватському Умазі з 22-го січня до 5-го лютого

СПАРИНГИ «РУХУ» НА ТРЕНУВАЛЬНИХ ЗБОРАХ У ХОРВАТІЇ (22.01 – 05.02)

28.01 «Рух» (Львів, Україна) – ДАК (Дунайска Стреда, Словаччина)

28.01 «Рух» (Львів, Україна) – «Колубара» (Лазаревац, Сербія)

28.01 «Рух» U-19 (Львів, Україна) – «Ґоріца» (Нова Ґоріца, Словенія)

31.01 «Рух» (Львів, Україна) – «Штурм» (Ґрац, Австрія)

01.02 «Рух» U-19 (Львів, Україна) – «Мачва Шабац» (Шабац, Сербія)

04.02 «Рух» (Львів, Україна) – «Домжале» (Домжале, Словенія)

 

 

СУПЕРНИКИ ГОЛОВНОЇ КОМАНДИ «РУХУ»

28.01 – ДАК (Дунайска Стреда, Словаччина; 2-ге місце в чемпіонаті Словаччини)

В останньому до цього моменту офіційному матчі Фортуна ліги (елітний дивізіон країни) 24-го листопада ДАК обіграв «Ружонберок» (1:0) і тепер відстає від лідера – братиславського «Слована» – на 3 очки.

 

 

Якраз цього суперника команда з Дунайскої Стреди приймає 12-го лютого, коли відновиться чемпіонат Словаччини.

Пауза в сезоні для ДАКа закінчилася 5-го січня, відтоді футболісти клубу тренуються вдома. Вони вже зіграли один спаринг – внічию з угорським «Сорокшаром» 1:1 (14-го січня). 25-го січня ДАК вирушає у хорватський Умаґ, де й зустрінеться з «жовто-чорними».

Футбольний клуб ДАК з Дунайскої Стреди заснували 1904-го року, він є одним із найстаріших у Словаччині. У команди доволі інтернаціональний склад, є футболісти як зі Словаччини, Угорщини, Німеччини й інших відомих футбольних країн, так і зі Сирії та Конго.

Донедавна на контракті в ДАКу перебував український захисник Данило Безкоровайний, але 8-го січня він підписав контракт із криворізьким «Кривбасом» (до цього грав у оренді за «Астану»).

31.01 – «Штурм» (Ґрац, Австрія; 2-ге місце у чемпіонаті Австрії)

У турнірній таблиці австрійської Бундесліги «Штурм» на 6 очок відстає від «Зальцбурга» і саме з цією командою зустрінеться 3-го лютого у чвертьфіналі Кубка Австрії. Оскільки це відбудеться через 3 доби після спарингу з «Рухом», то можна припустити, що товариський матч із «жовто-чорними» стане генеральною репетицією перед важливим офіційним поєдинком.

 

 

Перший після перерви матч у внутрішньому чемпіонаті «Штурм» зіграє 10-го лютого проти віденського «Рапіда». Востаннє в рамках Бундесліги Австрії суперники «рухівців» зіграли 13-го листопада – нічия з «ЛАСКом» 1:1.

У листопаді-січні «Штурм» провів одразу 5 товариських ігор – 4 перемоги, одна поразка (від італійського «Емполі» 0:1). У наразі єдиному січневому спарингу футболісти з Ґраца обіграли словенську «Муру» – 3:1.

«Штурм» представляє федеральну землю Штирію на південному сході Австрії, футбольний клуб заснували 1909-го року, кольори – чорно-білі. За свою історію «Штурм» тричі вигравав чемпіонат Австрії (1998, 1999, 2011), декілька разів брав участь у Лізі чемпіонів і Лізі Європи.

28.01 – «Ґоріца» (Нова Ґоріца, Словенія)

Команда перебуває на 8-му місці серед 10-ти учасників чемпіонату країни. Раніше – 4-разовий чемпіон і 3-разовий володар Кубка Словенії. Останні 4 сезони балансує між першою та другою лігами, вилітаючи з еліти та відразу повертаючись у неї.

04.02 – «Домжале» (Домжале, Словенія, 5-те місце у чемпіонаті Словенії)

У першій лізі (назва елітного словенського дивізіону) явний фаворит «Олімпія» (Любляна). А ось інші клуби, в тому числі й «Домжале», можуть поборотися за зону єврокубків.

 

 

«Домжале» 11-го лютого прийме аутсайдера – «Табор» зі Сежани. З понеділка, 16-го січня, футболісти команди вже перебувають на тренувальному зборі в хорватському Умазі. Найближчий товариський матч проведуть уже завтра – 18-го січня – з угорським «Фехерваром». Спаринг із «жовто-чорними» стане для «Домжале» заключним на зборі.

Під час попереднього тренувального етапу «Домжале» розгромив словенський «Ядран Декані» (6:0) і мінімально виграв у хорватського «Вараждина» (2:1).

Останній офіційний поєдинок «Домжале» зіграв 12-го грудня, обігравши на виїзді «Муру» (1:0).

Футбольний клуб «Домжале» представляє однойменне місто, його заснували 1921-го року. Двічі ставав чемпіоном Словенії (2007, 2008).

СУПЕРНИКИ «РУХУ» U-19

28.01 – «Колубара» (Лазаревац, Сербія). Головна команда клубу зараз посідає 9-те місце серед 16-ти учасників Суперліги Сербії. Лише з 2021-го року виступає в елітній лізі місцевого футболу, до цього грав у нижчих лігах, у тому числі й у регіональній лізі Белграда.

01.02 – «Мачва Шабац» (Шабац, Сербія). Один із найстаріших сербських клубів (рік заснування – 1919) на прізвисько «Провінційний Уругвай». Головна його команда грає у першій сербській лізі (другий за рангом дивізіон країни) та посідає 11-те місце серед 16-ти учасників.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини