RUH WINTER CUP. ДЕНЬ ПЕРШИЙ

 

За трофей RUH WINTER CUP 2021 впродовж чотирьох днів на полях Академії «Руху» позмагаються 28 колективів вікової категорії U-13. У четвер уже відбулись перші 39 матчів міжнародних змагань. 

Академію «жовто-чорних» на турнірі RUH WINTER CUP представляють дві команди. Перша після стартового дня турніру у трьох матчах забила аж 10 голів, здобула дві перемоги та з сімома очками очолила свою групу. Особливо непереливки було дублерам київського «Чемпіона», яких «жовто-чорні» розгромили з хокейним рахунком 7:0. Окрім цього, львів’яни здобули впевнену перемогу над одеською «Пальмірою» (3:0) та розійшлись миром з вінницькою «Нивою» (0:0).

А розпочали вихованці Академії ігровий день з перемоги над столичним «Динамо» - 1:0. Переможний голом у матчі відзначився Іван Островерх. Підсумували ж рухівці вдалий день на турнірі ще однією перемогою - над закарпатським «Минаєм» - 4:0.

Команда ДЮСШ «Рух» у четвер провела два поєдинки. Поступилась столичному «Чемпіону» (1:2) та мінімально перемогла кишинівську «Дачію Буйкани» завдяки голу Назара Церковного.

Більше фото з першого дня змагань - у галереї. 

Результати та турнірні таблиці RUH WINTER CUP можна переглянути тут


loading...

0 коментарів

    Схожі новини