RUH WINTER CUP. ДЕНЬ ДРУГИЙ

 

У п’ятницю 28 колективів у віковій категорії U-13 завершили виступи на груповому етапі турніру RUH WINTER CUP 2021. Обидві команди Академії «Руху» пробились до Золотої Ліги турніру.

Академію «жовто-чорних» на турнірі RUH WINTER CUP представляють дві команди. Перша у п’ятницю здобула дві перемоги та поступилась в одному матчі. Розгромну вікторію з рахунком 5:0 рухівці здобули над мелітопольським «Спартаком». Також була мінімальна перемога над Футбольною Школою «Харків» та поразка 0:1 з МФК «Бровари». У підсумку «жовто-чорні» посіли друге місце у своїй групі та вийшли до Золотої Ліги турніру, де продовжать боротьбу за головний трофей.

Інша команда Академії футболу «Рух» також посіла друге місце у своєму квартеті. У другий ігровий день «жовто-чорні» провели 4 гри: мінімальні перемоги над «Прогрес-Софія» та ФК «Одеса», нічия 0:0 з луцькою «Волинню» та поразка 0:1 «Єврошпон».

Команда ДЮСШ «Рух» у п’ятницю зіграла 4 матчі. Юні «рухівці» здобули 2 перемоги: 1:0 над СДЮСШОР «Ужгород» та 2:1 над житомирським «Поліссям». А ще два поєдинки завершились внічию 1:1 – проти «Лідер-Софія» та «Спарти» з Чернівців.

Більше фото з першого дня змагань – у галереї.

Результати та турнірні таблиці RUH WINTER CUP можна переглянути тут.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини