«РУХ» ВЗЯВ УЧАСТЬ У КУБКУ ДОПОМОГИ УКРАЇНІ

 

В рамках турніру команда Леоніда Кучука провела одразу три дербі – проти ФК «Львів», «Карпат» та юніорів «Руху».

 

 

Товариський турнір організував Благодійний Фонд «Рух у Майбутнє», ціллю якого є допомога військовим та українцям, які постраждали від російської агресії. Перша ціль фонду – зібрати кошти на наркозо-дихальний апарат PRIMA-456 для Львівського військово-медичного клінічного госпіталю.

Футбольні баталії у форматі 8+1 відбувались на полях клубної Академії.  Участь у змаганням взяли 12 професійних команд, серед яких «Колос», «Верес», ФК «Львів», «Карпати», збірна України U-21. На церемонії відкриття гімн України заспівав Melovin, а діти-переселенці у футболках «Ми з України» винесли на поле п’ятиметровий синьо-жовтий стяг. Своїм чарівним голосом та авторською піснею потішила на закритті змагань Христина Соловій. Більше атмосфери з Благодійного турніру дивіться невдовзі на RUH TV. 

 

 

На груповому етапі «рухівці» програли «Львову» (0:4) та перемогли «Волинь» (7:2). У півфіналі Срібної ліги «жовто-чорні» обіграли «Карпати» (5:2), проте у вирішальному матчі поступились юніорам «Руху» – 4:7. 

 

 

Додамо, підопічні Віталія Пономарьова днем раніше перемогли ще одного представника УПЛ – «Колос» з упевненим рахунком 4:1. А переможцем турніру став рівненський «Верес», який обіграв «Львів».

 

 

Більше фото з Кубка Допомоги України можна переглянути у галереях. 

Кубок Допомоги Україні. День 1

Кубок Допомоги Україні. День 2

Загалом впродовж двох ігрових днів змагань відбулось 24 поєдинки, в яких команди забили 148 голів. Усі матчі турніру, а також церемонію відкриття та нагородження – можна буде переглянути у режимі прямого ефіру у вівторок та середу на клубному YouTube-каналі RUH TV. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини