РУХ – ВОРСКЛА. ПІСЛЯМОВА ТРЕНЕРІВ

Наставники Іван Федик та Юрій Максимов проаналізували гру своїх команд. 

 

Іван Федик, головний тренер ФК «Рух»: «Гра була переможна, як по моментах, які ми створили, так і по перевазі на полі. У першому таймі було багато епізодів, які ми мали реалізовувати. Якби забили ще один м’яч, було б значно легше. Натомість, ми пропустили після першого небезпечного моменту, який виник біля наших воріт. 

Гадаю, із Кондраковим все буде добре і він готуватиметься до наступного поєдинку. Очевидно, що Кухаревич як слід не увійшов у гру. Через це, зокрема, деякі моменти в атаці нам не вдавалися. Не можу сказати, що я не задоволений грою, але нам ще є над чим працювати. Готуємося до наступного матчу». 

 

 

Юрій Максимов, головний тренер ФК «Ворскла»: «Скажу відверто: нам не вдалася гра в атаці. Ми розраховуємо на наших нападників. Вимагали від них більшого, але їм сьогодні не пішла гра. В нас багато футболістів із сонячних країн, відтак, їм складно грати за такої погоди. Гадаю, їхні ігри ще попереду. Нічию вважаю закономірним результатом. Робити глобальні висновки по першій грі важко». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини