«РУХ» U-19 ЗІГРАЄ З ГРУЗИНСЬКИМ «КОЛХЕТІ» НА ЗБОРАХ У ХОРВАТІЇ

Останнім спаринг-суперником юніорської команди «жовто-чорних» на тренувальних зборах у Хорватії стане грузинський «Колхеті» з Хобі.

Матч відбудеться в суботу, 4-го лютого, та стане заключним у рамках підготовки до офіційного поєдинку Юнацької ліги УЄФА проти міланського «Інтера», який відбудеться в середу, 8-го лютого, в польській Стальовій Волі.

Перемігши в перехідних матчах «Руставі» (двічі по 1:0), «Колхеті» лише за підсумками минулого сезону піднявся з Ліги Меорі в Лігу Еровнулі 2 (за рангом – з третьої в другу лігу грузинського футболу).

Раніше стало відомо про інших спаринг-суперників «Руху» U-19. Варто наголосити, що львівські юніори зіграються з основними складами команд-суперниць.

 

 

28.01 – «Колубара» (Лазаревац, Сербія). Команда зараз посідає 9-те місце серед 16-ти учасників Суперліги Сербії. Лише з 2021-го року виступає в елітній лізі місцевого футболу, до цього грав у нижчих лігах, у тому числі й у регіональній лізі Белграда.

28.01 – «Ґоріца» (Нова Ґоріца, Словенія). Клуб перебуває на 8-му місці серед 10-ти учасників чемпіонату країни. Раніше – 4-разовий чемпіон і 3-разовий володар Кубка Словенії. Останні 4 сезони балансує між першою та другою лігами, вилітаючи з еліти та відразу повертаючись у неї.

01.02 – «Мачва Шабац» (Шабац, Сербія). Один із найстаріших сербських клубів (рік заснування – 1919) на прізвисько «Провінційний Уругвай». Грає у першій сербській лізі (другий за рангом дивізіон країни) та посідає 11-те місце серед 16-ти учасників.

04.02 – «Колхеті» (Хобі, Грузія). Після успішного виступу в Лізі Меорі команда стартуватиме в Лізі Еровнулі 2 (друга за рангом ліга країни). Футбольний чемпіонат у Грузії проводять за системою «весна-осінь».

СПАРИНГИ «РУХУ» НА ТРЕНУВАЛЬНИХ ЗБОРАХ У ХОРВАТІЇ (22.01 – 05.02)

28.01 «Рух» (Львів, Україна) – ДАК (Дунайска Стреда, Словаччина)

28.01 «Рух» U-19 (Львів, Україна) – «Колубара» (Лазаревац, Сербія)

28.01 «Рух» U-19 (Львів, Україна) – «Ґоріца» (Нова Ґоріца, Словенія)

31.01 «Рух» (Львів, Україна) – «Штурм» (Ґрац, Австрія)

01.02 «Рух» U-19 (Львів, Україна) – «Мачва Шабац» (Шабац, Сербія)

04.02 «Рух» (Львів, Україна) – «Домжале» (Домжале, Словенія)

04.02 «Рух» U-19 (Львів, Україна) – «Колхеті» (Хобі, Грузія)

Детальніше про спаринг-суперників «Руху» на хорватських зборах читайте за цим посиланням.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини