«РУХ» U-19 ВИРВАВ ПЕРЕМОГУ В НЕПРОСТОМУ ВИЇЗНОМУ МАТЧІ ПРОТИ «ЗОРІ»

Голи Дениса Теслюка на старті матчу та Сергія Панченка на останній хвилині при несли перемогу «жовто-чорним» в поєдинку проти «Зорі» – 2:1.

 

 

Матч проти «Зорі» відбувся в манежі бази київського «Динамо», тож умови його проведення були незвичними для «рухівців», які тренуються та грають на газонах із природнім трав’яним покриттям.

Однак дуже швидко гості вийшли вперед. Розпочалася лише 2-га хвилина гри, коли Михальчук вкинув з ауту, Непейпієв розібрався з декількома опонентами, прострілив уздовж воротарського майданчика, а Теслюк переправив м’яч у сітку воріт – 0:1.

Надалі «жовто-чорні» контролювали гру, створили декілька напівмоментів. Футболісти «Зорі» запам’яталися хіба що прямим штрафним ударом на 16-ій хвилині, коли м’яч пролетів над поперечкою.

Загалом моментів у першому таймі було обмаль. А реальна нагода подвоїти рахунок у «Руху» виникла на 42-ій хвилині, коли Теслюка вивели сам-на-сам, але воротар «Зорі» Суркіс вчасно вийшов із воріт, скоротив кут обстрілу та нівелював загрозу.

У другому таймі гравці львівської команди продовжували володіти перевагою. Суперники більше розраховували на контрвипади. Зокрема, на 58-ій хвилині на оперативний простір виривався Шевченко, проте воротар Герета чудово зіграв, вийшовши за межі штрафного майданчика та в падінні вибивши м’яч. І тут же Непейпієва ледь не вивели на побачення зі Суркісом, в останній момент захисник вибив м’яч на кутовий.

На 62-ій хвилині два поспіль удари завдав Столярчук, перший із них голкіпер відбив, а під час другої спроби м’яч рикошетом від захисника вийшов на кутовий. Після подачі з кутового головою пробив Савчук, воротар спіймав м’яч.

На 79-ій – господарі зрівняли рахунок зі штрафного. Після навісу з лівого флангу помилився голкіпер Герета, а захисник «Зорі» Захарченко спрямував м’яч уже в порожні ворота – 1:1.

Спроби «рухівців» вирвати перемогу все ж увінчалися успіхом. Касарда стрімко пройшов правим флангом, увірвався у штрафний майданчик і прострілив, У Кваса удар не вийшов, але м'яч потрапив до Панченка, який незадовго перед тим вийшов на заміну, а в цьому епізоді опинився в потрібному в місці в потрібний час – виїзна перемога «Руху» 2:1.

 

 

Чемпіонат України серед юнацьких команд. 19-ий тур.

1 квітня 2023 року. Київ, манеж бази київського «Динамо».

«Зоря» U-19 (Луганськ) – «Рух» U-19 (Львів) – 1:2 (0:1).

Голи: Захарченко, 79 – Теслюк, 2; Панченко, 90.

Попередження: Михальчук, 16; Квас, 74; Добрянський, 76; Підгурський, 88; Бакус, 90; Кітела, 90+4.

«Рух» U-19 (Львів): Герета, Михальчук (Добрянський, 46), Савчук, Холод, Кітела, Підгурський (кап.), Русяк, Столярчук, Непейпієв (Панченко, 86), Теслюк (Квас, 70), Боцьків (Касарда, 77).


loading...

2 коментарів

  • С

    Сергій

    2 квітня 2023 р., 00:18

    Для Герети. Воротар збірної України не повинен робити такі дитячі помилки! Надіюсь, що з тренером воротарів ви розберете цю ситуацію, щоб в майбутньому не підводити команду.

  • С

    Сергій

    2 квітня 2023 р., 00:12

    Щвидкий гол трохи розслабив команду. Потрібно було закріпляти перевагу ще одним. А так вийшло що останні всі 12 хвилин були на нервах. Добре, що так закінчилось!

Схожі новини