«РУХ» U-19 ВИРВАВ ПЕРЕМОГУ У КРИВОМУ РОЗІ

 

Гол капітана команди Андрія Кітели наприкінці гри з пенальті приніс виїзну перемогу юніорам «жовто-чорних» над «Кривбасом» U-19 – 1:0.

Гра проходила за переваги гостей, однак і господарі діяли доволі організовано та зібрано. На 7-ій хвилині після кутового у виконанні «Кривбаса» воротар «Руху» Ледвій нейтралізував загрозу. Й одразу ж Непейпієв кинув у прорив Боцьківа, той вийшов сам-на сам, однак голкіпер господарів ногою відбив м’яч, удар на добивання в Квасниці не вийшов.

«Рухівці» продовжували діяти першим номером, натомість «кривбасівці» розраховували на контрвипади. Гостям вдалося декілька разів перспективно підійти до воріт суперників (простріли Непейпієва, удар із розвороту від Боцьківа й інші епізоди), проте найкраща нагода для того, щоби відкрити рахунок іще до перерви, виникла зі штрафного – Столярчук прямим ударом виконав стандарт, але його постріл відбила поперечка воріт.

Другий тайм теж відбувався майже в односторонньому напрямку: «жовто-чорні» наступали, футболісти криворізького клубу здебільшого відбивалися та зрідка пробували контратакувати. Подекуди події на футбольному полі нагадували навалу.

Саме під час однієї з таких затяжних атак, яка розпочалася з розіграшу кутового, м’яч після серії ударів по воротах «Кривбаса» влучив у руку захиснику, тож арбітр Віталій Соловйов призначив пенальті. З одинадцятиметрової позначки Андрій Кітела не схибив – 0:1.

Останні миті основного часу та компенсовані хвилини минули в атаках «Руху», тож гості перебували ближче до того, щоби збільшити перевагу, ніж господарі до того, щоби вирівняти становище.

«Жовто-чорні» зараз утримують клубну рекордну безпрограшну серію в чемпіонатах U-19, яка триває 37 поєдинків. Це повторення загальної рекордної серії від «Шахтаря» U-19. Таким чином уже наступного домашнього матчу проти «Львова» U-19 юніори «Руху» можуть встановити новий рекорд чемпіонатів України.

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 26-ий тур.

«Кривбас» U-19 (Кривий Ріг) – «Рух» U-19 (Львів) – 0:1 (0:0).

13 травня 2023 року. Стадіон «Спарта» (Кривий Ріг).

Гол: Кітела, 89 (пен.).

Попередження: Кітела, 12.

«Рух» U-19 (Львів): Ледвій, Савчук, Холод, Товарнцький, Кітела (кап.), Бойко, Рогачов (Русяк, 46), Столярчук, Непейпієв (Касарда, 66), Квасниця, Боцьків (Панченко, 46).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини