«РУХ» U-19 ПЕРЕМІГ ОСНОВУ «ЛЬВОВА» У СПАРИНГУ

 

Юніорська команда «жовто-чорних», готуючись до матчу з «Інтером» у Юнацькій лізі УЄФА, провела товариський матч з основним складом «Львова» – в підсумку перемога «рухівців» 2:1.

Для «рухівців» це перший матч зимового міжсезоння. Традиційно для цього періоду, коли футболісти лише набирають форму, гра пройшла непоступливо та з великою кількості єдиноборств. Однак футболісти обидвох команд уже на старті відзначилися голами.

На 2-ій хвилині Андрій Столярчук обігрався в стінку з Євгенієм Пастухом і влучно пробив у дальній кут воріт «синьо-золотих», відкривши рахунок у спарингу – 1:0. У відповідь на 18-ій хвилині з глибини пішла передача на Адерінсолу Есеолу, який скористався слушною нагодою та переправив м’яч у ворота – 1:1.

Упродовж гри команди ще створювали моменти, загалом зустріч минула у рівній і впертій боротьбі.

Та молоді «рухівці» все ж виявилися наполегливішими. Наприкінці поєдинку футболісти «Руху» U-19 вирвали перемогу – штатний пенальтист «жовто-чорних» Денис Підгурський влучно пробив з одинадцятиметрової позначки – 2:1. Пенальті призначили за порушення правил проти Сергія Панченка, який вийшов на заміну.

 

Товариський матч.

21 січня 2023 року. Львів, Академія футбольного клубу «Рух».

«Рух» U-19 (Львів) – ФК «Львів» – 2:1 (1:1).

Голи: Столярчук, 2; Підгурський, 89 (пен.) – Есеола, 18.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини