«РУХ» U-15 – ЗДОБУВ ТРЕТЄ МІСЦЕ У BRONZE LEAGUE НА МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ В ІТАЛІЇ

Вихованці академії «Руху» 2008-го року народження представляли Україну на престижному турнірі в італійському місті Умбрія та грали проти на рік старших команд.
 


Змагання проходили з 22-го по 27-ме травня. Участь у турнірі брали 12 команд з Італії, Данії, Румунії, Хорватії, Польщі, США, Латвії, Угорщини, Сербії та України. «Жовто-чорні» розпочали свій шлях у групі «С» матчем проти італійської команди Perugia Calcio. Дебютна гра для підопічних Савицького та Богатиря стала холодним душем, адже академіки поступилися з рахунком 1:6. Єдиний гол за «рухівців» забив Джурабаєв. 
 


У другій грі на турнірі «жовто-чорні» зустрілися із представником Сполучених Штатів Америки командою Rush Soccer. У драматичній боротьбі сильнішими виявились саме американці – 4:3. Голів Кройтера, Залипки та Рибака виявилось недостатньо, аби святкувати перемогу. 
 


У заключному матчі групового етапу юні «рухівці» поступилися господарям турніру RappresentativaRegionale Umbria – 1:2. Забитий м’яч у цій зустрічі в активі Кройтера. 
 


Свій шлях на змаганнях підопічні Савицького та Богатиря продовжили у бронзовій лізі. У символічному півфіналі «жовто-чорні» зустрілися з угорською командою Budapest Honved. Основний час завершився внічию 0:0, а в серії післяматчевих пенальті фортуна посміхнулась супернику львів’ян, відтак, поразка 1:4.

У матчі за третє місце у Bronze league «Рух» U-15 розгромив представника Польщі Polish Soccer Skills– 5:0. За академіків дубль оформив Клеутін, також забивали Слива, Шелепінський та Рибак. Тож «жовто-чорні» на мажорній ноті повертаються до Львова.
 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини