«РУХ» U-14 – СРІБНІ ПРИЗЕРИ LEO CUP СЕРЕД ДІТЕЙ 2009 РОКУ НАРОДЖЕННЯ

 

У фінальному двобої підопічні Артема Яшкіна та Андрія Гурського у приголомшливій серії пенальті поступилися київському «Локомотиву». 

Цими вихідними на полях Академії «Руху» відбувся дитячий турнір Leo Cup U-14. З 19 по 21 серпня за трофей змагалися 20 команд з різних куточків України. «Жовто-чорні» кольори на змаганнях представили 5 команд. Окрім фіналістів турніру, участь в Leo Cup взяли дві команди Академії U-13 та дві – ДЮСШ «Рух» U-14. 

Кращою командою «жовто-чорних» став «Рух» U-14. Підопічні Артема Яшкіна та Андрія Гурського на груповому етапі посіли друге місце. У фіналі, після нульової нічиєї в основний час, поступилися київському «Локомотиву» у драматичній серії пенальті з рахунком 12:13. 

Також відзначимо успіхи команд ДЮСШ «Рух»: перша виборола бронзу в Golden League. Підопічні Ігоря Тарасяка та Івана Чури у серії пенальті перемогли київський «Атлет» 0:0 (3:4). 

А друга команда ДЮСШ «Рух» здобула срібло в Silver League. 

Діти, що провели ці три дні в атмосфері футболу, залишились задоволеними. Юні футболісти відчули змагальний дух турніру та обіцяють обов’язково сюди повернутися. 

Андрій, гравець ФК «Атлет» Київ: «Ми точно прагнемо й надалі їздити на такі турніри, боротися і перемагати. Хотів би подякувати організаторам і сказати, що ці змагання – найкращі в Україні».

Ще більшу атмосферу справжніх футбольних баталій дітлахам додавали й вболівальники. На трибунах було чути «Червону калину», а батьки хвилювалися за своїх дітлахів.

Вікторія, мати гравця ДЮСШ «Рух»: «Турнір як завжди – на високому рівні! Всі команди дуже гідні, цікаво було спостерігати за грою. Син дуже хвилювався перед турніром, звичайно, хотів перемогти. І хоч навіть не вдалося – нічого страшного, це досвід. Ці змагання, насамперед, можливість проявити себе та розвиватись далі»

Рівень змагань та футболістів відзначили й тренери команд. 

Андрій ГУРСЬКИЙ, тренер «Руху» U-14: «Участь у змаганнях взяли багато команд високого рівня, в яких є безліч індивідуально сильних та цікавих футболістів. Загалом турнір пройшов непогано. Якість гри нашої команди також нас задовільнила, тому турніром ми задоволені».

Наступний турнір Leo Cup відбудеться вже 26-28 серпня на стадіоні імені Богдана Маркевича. На цей раз визначати найсильніших будуть 32 команди 2012-го року народження. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини