РУХ U-13 – ПЕРЕМОЖЦІ ДИТЯЧОГО ТУРНІРУ LEO CUP 2022

 

У фіналі змагань зустрілись два колективи Академії «Руху». З рахунком 5:0 гору взяли на рік старші підопічні Дмитра Лапицького.

Загалом у турнірі взяли участь 24 колективи юнаків 2010-го р. н. з усіх куточків України. З них – 5 команд представляли структуру Академії «Руху». Окремо варто відзначити команду U-12, яка зібралась лише два тижні тому, успішно змагалась на турнірі зі старшими на рік хлопцями та в підсумку здобула срібло Золотої Ліги. Вихованці ДЮСШ «Рух» фінішували за крок до п’єдесталу Срібної ліги, поступившись у матчі за бронзу вінницькій «Ниві». 

Футбольні баталії на Академії «Руху» тривали три дні – з 5 по 7 серпня – а всі бажаючі мали змогу стежити за ними у прямому етері на клубному YouTube-каналі «жовто-чорних».

Для дітей турнір став не лише змагальним процесом, а й справжнім футбольним святом. Андрій, учасник цьогорічного розіграшу LEO CUP, розповідає: «Атмосфера чудова, Академія «Руху» бомбезна, а турнір суперовий. Тут можна не тільки грати футбол на високому рівні, але й знайти багато друзів».

Фантастичну атмосферу на футбольних полях відчули також і батьки дітей, які приїхали підтримати своїх дітей. Олександр, батько учасника турніру, каже: «Ми подолали довгий шлях з Ковалівки. Дорога нас не втомила, і ми шалено вболівали за своїх дітей. За ними майбутнє, і їх потрібно підтримувати. «Рух» приємно дивує. Умови, створені для дітей, тут суперові. Організатори зробили для хлопців справжнє свято».

Допоки всі насолоджувались атмосферою змагань, у тренерів було нелегке завдання – досягнення результату. Андрій Гурський, тренер переможців, розповідає: «Першочергове завданням турніру для дітей – отримати досвід. Нам потрібно було відслідкувати їхні кондиції та вкотре переконатись у їхній можливостях. Також метою турніру було відволікти дітей від війни та наповнити їх позитивними емоціями».

З 12 по 14 серпня відбудуться чергові змагання LEO CUP, тепер вже серед юнаків 2011 року народження. Подати заявку на турнір можна за лінком.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини