РУХ U-12 – ПЕРЕМОЖЦІ БЛАГОДІЙНОГО ТУРНІРУ «КУБОК ДОПОМОГИ УКРАЇНІ»

 

Благодійна організація «Рух у Майбутнє» організувала дитячі змагання, завдяки яким вдалось зібрати кошти для дітей-переселенців.

У турнірі, який у середу відбувся на Академії «жовто-чорних», взяли участь 12 дитячих команд 2010-го р.н. із західних регіонів нашої держави. За головний трофей змагались колективи з Хмельницького, Тернополя, Стрия та Львова. «Рух» на турнірі представляло одразу три команди – це 2 команди вихованців Академії та ДЮСШ. 

 

 

Академіки з легкістю подолали груповий етап, вигравши у групі свої поєдинки з упевненими рахунками, відтак, долею жеребу зійшлись у півфіналі, де продемонстрували надрезультативний футбол – 7:3. У фіналі «жовто-чорні» перемогли АФ «Тернопіль» (5:0) та тріумфували у Золотій лізі. Третє місце теж було за «рухівцями», які виявились сильніші за стрийських однолітків зі «Скали» – 3:0.

 

 

Підняли над своєю головою трофей благодійного турніру і вихованці ДЮСШ «Рух». У півфіналі «жовто-чорні» перемогли «Клуб Лева» (2:1), у фіналі здолали «Карпати» (2:0) та таким чином святкували перемогу у Срібній лізі. Бронзова ліга підкорилась футболістам ФК «Львів».

 

 

Більше світлин з благодійного дитячого турніру ­– у галереї.

Окрім незабутніх емоцій, які цей турнір подарував юним футболістам, відзначимо ще один дуже важливий фактор. А саме: завдяки проведеним змаганням фонду «Рух у Майбутнє» вдалось зібрати 40 тисяч гривень на допомогу  діткам-переселенцям. У планах організаторів – проведення подібних благодійних дитячих турнірів в інших вікових категоріях.


loading...

1 коментарів

  • К

    Кирилл

    19 травня 2022 р., 13:29

    Більше новин

Схожі новини