«РУХ» ТА БФ «ДОМІВКА МИЛОСЕРДЯ» ПРОВЕЛИ БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ БАТЬКА

 

Спортивний захід «Рух до перемоги» був організований для дітей-сиріт та діток, які були вимушені покинути свої домівки через війну.

Захід, присвячений до Дня батька, відбувся 18 червня у Винниках на стадіоні ім. Богдана Маркевича. Його організували благодійні фонди «Домівка Милосердя» та «Рух у Майбутнє», а також футбольний клуб «Рух» і Молодіжний центр св. Івана Боско.

 

 

Олексій Різник, співзасновник БФ «Домівка Милосердя»: «Для президента «Руху» Григорія Козловського діти – це все. Саме для них з нагоди Дня батька ми організували це свято. У такий важкий для країни час ми повинні зробити усе можливе, щоб діти відчували себе захищеними та потрібними. Ми повинні дати їм нашу опіку, тепло та увагу. Цей захід ми організували саме для цього».

Усього на святі були присутні 60 діток віком від 4 до 16 років. Організатори створили для них ігрові зони, де професійні тренери в інтерактивній формі вчили малечу різним ігровим вправам. А з найменшими учасниками працювали аніматори храму Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ.

До заходу долучились і гравці ФК «Рух»: Марко Сапуга, Гліб Савчук, Владислав Бучакчийський та Дмитро Шостак. Футболісти разом з тренерами працювали з дітьми в ігрових зонах та отримали чудові емоції.

 

 

Гліб Савчук, гравець ФК «Рух»: «Такі події дуже важливі у наш нелегкий час. З радістю прийшов сюди аби подарувати діткам приємні емоції та відволікти їх від негативу. Направду, отримав позитивні емоції від спілкування з малечею, ми круто провели час. Думаю, усім сподобалось».

Після свята дітки написали на прапорах України побажання для військових, які захищають нашу державу у складі 24 львівської бригади.

У підсумку усі дітки отримали позитивні емоції, неймовірні враження, нові знання та вміння, а також подарункові набори.

Більше фото дивіться у галереї.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини