«РУХ» РОЗГРОМНО ОБІГРАВ «МИНАЙ» У ЮНАЦЬКОМУ ЧЕМПІОНАТІ УПЛ

 

Голи Товарницького, Столярчука та Русяка принесли «Руху» U-19 перемогу над «Минаєм» U-19 – 3:0.

На старті гри впродовж трьох із половиною хвилин м’ячем незмінно володіли «рухівці», гості лише відбивалися, щоправда, в цей період до гостроти біля воріт «Миная» справа не дійшла. Однак уже на 6-ій гри матч довелося призупинити через повітряну тривогу. Гру відновили приблизно через одну годину 40 хвилин.

Зрозуміло, що тривала пауза вплинула на дії футболістів, однак картину вона суттєво не змінила. Господарі грали з позиції сили, а гості із Закарпаття у переважній більшості відбивалися.

На 10-ій хвилині «жовто-чорні» відкрили рахунок зі стандарту: Федор навісив із кутового, а Товарницький виявився найспритнішим біля воріт суперників і ногою переправив м’яч у сітку – 1:0. Футболісти «Миная» відповіли доволі гостро: Дурдас самотужки прорвався правим флангом, прострілив уздовж лінії воріт, але Голуб не замкнув небезпечну передачу.

Надалі «рухівці» нагнітали, але долати ешелоновану оборону закарпатців вдавалося не завжди. Серед перспективних моментів до перерви – удар Квасниці вище воріт після успішного командного пресингу та паса від Пастуха, постріл Теслюка, який відбив воротар, цікава триходівка, коли голкіпер «Миная» вчасно вийшов і накрив м’яч, а також дві спроби з-за меж штафного майданчика – Підгурського (заблокували захисники) та Товарницького (над поперечкою).

У другому таймі гості заграли вище й активніше. Щоправда, перший напівнебезпечний момент на 56-ій хвилині створили львів’яни: знову з кута поля навісив Федор, головою пробив Підгурський – воротар спймав м’яч. На це «Минай» відповів дальнім ударом вище воріт.

На 59-ій хвилині взяв на себе гру Квасниця, який ефектним слаломом обіграв декількох опонентів, після чого прострілив уздовж воріт – на передачу на дальній стійці відгукнувся Столярчук – 2:0. Невдовзі Русяк вистрелив здалеку над перекладиною.

У середині другого тайму на поле вперше після тривалого періоду, пов’язаного з травмою, повернувся один із лідерів «Руху» U-19 Непейпієв. На 72-ій хвилині Підгурський красиво вистрелив здалеку, воротар перевів м’яч на куровий. У наступній атаці Товарницький наважився на удар – голкіпер спіймав м’яч у куті воріт.

А крапку в зустрічі поставив Русяк, якому асистував Непейпієв – перед цим хорошу діагональ на Руслана зробив Кітела. Таким чином «Рух» U-19 продовжує впевнено лідирувати в турнірній таблиці, випереджаючи на 5 очок найближчих переслідувачів – «Олександрію» та «Динамо».

 

 

Чемпіонат України серед юнацьких команд. 13-ий тур.

13 листопада 2022 року. Винники, стадіон «Рух» імені Богдана Маркевича.

«Рух» U-19 (Львів) – «Минай» U-19 – 3:0 (1:0).

Голи:Товарницький, 10; Столярчук, 59; Русяк, 81.

Попередження: Бойко, 76.

Вилучення: Махінка («Минай»), 90 (друге попередження).

«Рух» U-19: Герета, Холод, Товарницький, Кітела, Добрянський, Підгурський (Мальниченко, 76), О.Федор (Бойко, 66), Столярчук (Непейпієв, 66), Квасниця, Пастух (Русяк, 46), Теслюк (А.Федор, 54).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини