«РУХ» ПРОДОВЖУЄ СПІВПРАЦЮ З «ГАЛИЦЬКОЮ СВІЖИНОЮ»

 

Партнерський договір пролонговано ще на рік. Свої підписи під угодою поставили виконавчий директор ТМ «Галицька Свіжина» Іван Коцінський та генеральний директор ФК «Рух» Ігор Дедишин. 

Ігор ДЕДИШИН, генеральний директор ФК «Рух»: «Галицька Свіжина» – бренд, який дуже динамічно розвивається та є серед лідерів у своєму сегменті. У нас із ними спільна філософія та погляди на майбутнє. Наші партнери захоплені проектом Академії «Руху», розвитком талановитих дітей. І дуже пишаються, що з їхньою підтримкою наша юніорська команда буде захищати честь країни у Юнацькій Лізі УЄФА. Попри важку ситуацію у країні, «Галицька Свіжина» продовжує підтримувати футбол. І це викликає велику повагу». 

Опісля офіційної частини та екскурсії виробництвом представники компанії та клубу посадили спільне дерево, що відтепер символізуватиме міцну співпрацю та дружбу. 

Наталія ПАВЛІВ, маркетинг-директор ТМ «Галицька Свіжина»: «Сьогодні для нас дуже важливий день, адже ми продовжуємо співпрацю з футбольним клубом «Рух». Наша компанія є соціально орієнтована, і для нас важливо підтримувати молоде покоління, зокрема, наших львівських спортсменів. Відтак, дуже вдячні партнерам, що долучили нас до цієї справи. Віримо, що наш український футбол буде розвиватись і про успіхи наших команд говоритимуть у всій Європі».

Компанія «Галицька Свіжина» працює на ринку понад 8 років. Займається виробництвом м’яса, натуральних ковбас, копченостей та кулінарії.

ТМ «Галицька Свіжина» – це не лише потужне виробниче підприємство по переробці м’ясопродуктів та виготовленню м’ясних виробів, а ще й власна ритейл мережа з 42 фірмових магазинів та понад 1000 оптових клієнтів по Західній Україні. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини