«РУХ» ПРЕЗЕНТУВАВ НОВУ ФОРМУ У ЕКСКЛЮЗИВНОМУ ДИЗАЙНІ

 

У сезоні 2022/23 «жовто-чорні» гратимуть у двох нових комплектах форми, яка увібрала в себе символи міста Лева та України.

Технічним партнером «Руху» є італійська компанія Macron, яка зуміла втілити в життя усі побажання нашого клубу. Індивідуальний дизайн форми розробляли українські дизайнери з компанії Brendari у тісній співпраці з нашим клубом. Нова форма «жовто-чорних» поєднала в собі чимало символів, які є важливими для львів’ян та усіх українців. Ролик з представленням нової форми – вже на Ruh TV.
 


У текстурі тканини футболки одразу можна помітити контури стіни, яка символізує собою львівські мури. Згідно з філософією клубу, «Рух» прагне стати своєрідною цитаделлю (неприступною та нездоланною), що стоїть на захисті своїх принципів і переконань. 

Виразним елементом на ігровій футболці є пазурі на грудях футболіста, які утворюють похідний логотип футбольного клубу «Рух». Ми прагнемо залишатись собою: бути клубом із своєю ідентичністю.  

На фоні пазурів у нижній частині футболки відображений лев, який символізує собою Львів. Ми представляємо місто і регіон, що гордиться своєю історією, культурою, традиціями та героями. 

Вкрай важливими елементами у новій формі «Руху» стали символи України. Державний прапор відображений, як на домашній футболці – знизу на рукавах, так і на виїзній – на комірі. Також на лівому плечі обох футболок набитий тризуб із написом «ВІРИМО В ЗСУ». Таким чином футбольний клуб «Рух» віддає честь та славу усім українським героям, захисникам та захисницям, які захищають нашу землю у війні проти російських загарбників.

Недаремно у представленні форми взяли участь три покоління футболістів:

  • гравці основної команди: Юрій Климчук та Олексій Сич;
  • гравці «Руху» U-19: Віталій Холод та Гліб Савчук;
  • вихованці клубної Академії «Руху».


Наші амбіції незмінні з моменту заснування клубу. «Рух» завжди мріяв грати в елітному футбольному дивізіоні України і не зупинятись на цьому. Ми віримо, що у новому сезоні гравці основної команди зуміють написати нову сторінку в історії клубу золотими літерами. 

Футболісти юніорської команди «Руху» вже цього сезону представлятимуть нашу державу на міжнародній арені – у Юнацькій Лізі УЄФА. Це є неабияким досягненням для нашого клубу та проявом шаленої праці та волі до перемоги. 

Наше завдання – виявити талант і створити всі умови й можливості. Саме тому учасниками презентації форми стали вихованці Академії «Руху», які собою символізують світле майбутнє нашого клубу та України. 

Буде бій!

 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини