«РУХ» ПОСТУПИВСЯ «МЕТАЛІСТУ»

 

«Жовто-чорні» у матчі, який тричі переривався на повітряну тривогу, мінімально поступились «Металісту» 1:2. 

На перший поєдинок чемпіонату тренерський штаб «Руху» обрав оптимальну одинадцятку. В той же час одразу троє гравців дебютували за «Рух» у стартовому складі: Денис Слюсар, Олексій Довгий та Вів Соломон-Отабор.

Гра у першому таймі була рівною, але вже у дебюті зустрічі гості могли виходити вперед. Коркішко ледь не скористався помилкою Максима Білого, але у боротьбі не зміг переправити м’яч у ворота. А наприкінці тайму команди обмінялись голами. На 37-ій Коркішко п’ятою віддав на Картушова, його удар Паньків потягнув, але на добиванні вдало зіграв Підлепенець. А вже через 4 хвилини Таллес віддав чудову передачу на Климчука, Юрій пробіг пів поля, обіграв кількох захисників та з-за меж штрафного пробив під дальню стійку – 1:1.

А на 44-ій хвилині матч «Рух» - «Металіст» увійшов в історію, адже був перерваний через повітряну тривогу. Гравці пішли в укриття, а матч відновився приблизно через 50 хвилин. Після відновлення команди зіграли сумарно 7 хвилин, після чого знову були змушені перейти до укриття. Щоправда, за ці 7 хвилин «рухівці» могли вийти вперед. Руніч отримав передачу від Соломона перед воротами суперника, але пробив трохи вище.

Друга зупинка матчу тривала понад годину, після чого команди знову вийшли на поле. У цьому відрізку гри більш успішними були харків’яни. На 66-ій хвилині Картушов обійшов Довгого та віддав пас на 11 метрів, де стояв самотній Прядун, який точним ударом вивів «Металіст» вперед.

Вже на 77-ій матч зупинився втретє. Цього разу команди були в укриттях трохи більше пів години. «Рух» в останній відрізок гри тиснув на ворота суперника, але так і не зміг зрівняти рахунок. У підсумку, поразка у першому турі з рахунком 1:2. 

 



Чемпіонат України. Vbet Ліга. 1-й тур. «Рух» (Львів) - «Металіст» (Харків) - 1:2 (1:1)

Голи: Климчук, 41 – Підлепенець, 37, Прядун, 66.

Попередження: Сапуга, 37, Білий, 68, Лях, 81, Слюсар, 90+3.

«Рух»: Паньків, Лях, Білий (Дідик, 83), Слюсар, Сич, Довгий (Федорчук, 69), Сапуга, Таллес (Карабін, 77), Соломон (Бойчук, 69), Руніч (Притула, 77), Климчук.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини