«РУХ» ПОСТУПИВСЯ «ДНІПРУ-1» В УЖГОРОДІ

 

У матчі 22-го туру УПЛ на голи «дніпрян» Едуарда Сарапія й Артема Довбика відповіли «рухівці» Бренер Таллес і Юрій Климчук, але на 3-ій компенсованій хвилині Ігор Когут вирвав перемогу для «Дніпра-1» – 3:2

ПЕРШИЙ ТАЙМ: РІВНОВАГА ЗА ГОЛАМИ

Гра розпочалася з активних дій номінальних господарів, які намагалися здійснити своєрідний бліц-криг. На 8-ій хвилині воротар Паньків здійснив сейв після удару головою від Довбика – Адамюк навісив із правого флангу. Відразу ж кутовий «Дніпра-1» втілився в гол: після подачі перший удар Адамюка знову потягнув Паньків, але після повторного від Сарапія – м'яч, на думку бригади арбітрів, перетнув лінію воріт – 1:0.

Наступну атаку «дніпрян» розігнав Бланко лівим флангом, проте його пасом не скористався Гуцуляк, який спрямував м’яч поруч зі стійкою. На 18-ій хвилині після вкидання з ауту Руніч завдав першого удару по воротах дніпровської команди – в рамку не влучив. На 20-ій хвилині знову майстерність довелося демонструвати Паньківу. Крім того по воротах «Руху» пробивали Довбик (декілька разів), Бланко.

Згодом Рубчинський наважився на слаломний рейд, увійшов у штрафний майданчик «жовто-чорних», де його «підрізав» Кітела – пенальті холоднокровно виконав Довбик – 2:0.

А далі за справу взялися підопічні Віталія Пономарьова. Спочатку Мисик віддав передачу у штрафний майданчик «Дніпра-1», там Руніч плечем зупинив м’яч і намагався продовжити атаку, проте захисники господарів відбилися. Та другим темпом наступу львів’ян надав друге дихання Таллес: бразилець влучним ударом скоротив відставання до мінімуму – 2:1.

Через 5 хвилин «рухівці» взагалі зрівняли рахунок. Знову Мисик закинув уперед на Климчука, бразильський голкіпер «Дніпра-1» Валеф необачно вийшов із воріт за межі штрафного майданчика, м’яч перескочив через нього, і ситуацією дуже вправно скористався Климчук, закотивши м’яч у порожні ворота, – 2:2. До закінчення першої 45-хвилинки рахунок не змінився.

ДРУГИЙ ТАЙМ: ВИРІШАЛЬНИЙ ГОЛ У КОМПЕНСОВАНІ ХВИЛИНИ

Після перерви «Дніпро-1» і надалі діяв першим номером. Проте «рухівці» вже організованіше заграли в обороні, зробивши тактичні перестановки – Кітелу замінив Лях, Мисик перемістився ліворуч у півзахист, Руніч – праворуч, Альваренга ж опустився на позицію правого захисника.

На 56-ій хвилині небезпечно пробив Гуцуляк, голкіпер Паньків відбив м’яч. Через 10 хвилин Матарріта ввірвався у карну зону на лівому фланзі, прострілив уздовж воріт, але Адамюк у боротьбі з Мисиком м’яч у ворота не переправив.

На 72-ій хвилині на заміну в складі «Руху» вийшов Столярчук – для молодого футболіста це дебют в основній команді «жовто-чорних». Попри це, він доволі добре ввійшов у гру. Наприкінці поєдинку в «Руху» відбувся ще один дебют – на полі з’явився Теслюк.

Господарі все ж вирвали перемогу: на 3-ій зі 7-ми компенсованих хвилин навісною передачею у штрафний майданчик від Піхальонка скористався Когут, який виграв позицію в боротьбі з Альваренгою та встановив остаточний рахунок – 3:2.

 

 

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 22-ий тур.

24 квітня 2023 року. Стадіон «Авангард» (Ужгород).

«Дніпро-1» (Дніпро) – «Рух» (Львів) – 3:2 (2:2).

Голи: Сарапій, 9; Довбик, 27 (пен.); Когут, 90+3 – Таллес, 33; Климчук, 38.

Попередження: Кітела, 11; Довгий, 53.

«Рух»: Паньків, Мисик (Столярчук, 72), Слюсар, Дідик, Кітела (Лях, 46), Довгий (кап.) (Підгурський, 61), Едсон (Карабін, 72), Руніч (Теслюк,90), Таллес, Альваренга, Климчук.


loading...

2 коментарів

  • С

    Сергій

    25 квітня 2023 р., 00:33

    В весняній частині чемпіонату Рух пропускав а саме: в 1му таймі з 4 голи в перші 18хв; у 2му таймі 3 голи в перші 19хв, а також 2 голи в кінці матчу з 86хв. Прошу шановний тренерський штаб звернути на це увагу. Попереду 8 важливих матчів з рівними на сьогоднішній день по класу суперниками. Бажаю нам успіхів!!

  • С

    Сергій

    25 квітня 2023 р., 00:13

    Жаль, що не втримали нічийний результат. Чомусь розгубилися в перші 27 хвилин. Сподобалось, що боролись весь матч. Тільки так росте майстерність гравців і клас команди. Вдало увійшов у гру Столярчук. Це добре. Було видно бажання у Пономарьова вирвати в другому таймі перемогу і 3 очка. Якби був оптимальний склад, можливо і вдалось би. Без Слюбика та Сапуги захист нажаль залишається головним болем.

Схожі новини