«РУХ» ПІДПИСАВ МЕМОРАНДУМ З «РІВЕР ПЛЕЙТОМ»

Генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин та президент з міжнародних зв’язків «Рівер Плейта» Адріан Варела підписали меморандум про співпрацю клубів. 
 


На запрошення «Руху» один з керівників «Рівер Плейта» кілька днів провів у Львові та ознайомився з інфрастуркутрою «жовто-чорних». Почесний Президент «Руху» Григорій Козловський провів екскурсію Академією нашого клубу та розповів про ідею та філософію «жовто-чорних». 
 


Також президент з міжнародних зв’язків «Рівер Плейта» Адріан Варела відвідав поєдинок «Руху» проти «Металіста 1925». 
 


Адріан ВАРЕЛА, президент з міжнародних зв’язків ФК «Рівер Плейт»: «Я вперше приїхав в Україну. Львів на мене справив величзне враження. Це фантистичне і романтичне місто. Тут неймовірна атмосфера. Я зрозумів, що «Рух» – це надзвичайно прогресивний клуб, який стрімко розвивається. Інфраструктура тут найвищого рівня. Також я відвідав матч «Руху» проти «Металіста 1925». Команда продемонструвала чудову гру. Були злагоджені дії гравців на полі. Помітно, що всі футболісти виклалися на максимум. «Рух» переміг впевнено і заслужено».

Трьохденний візит Адріана Варели у Львові завершився підписанням Меморандуму між «Рухом» та «Рівер Плейтом». Співпраця охоплює різні сфери діяльності футбольних клубів: від потенційого обміну гравцями до проведення спільних дитячих і юнацьких турнірів, зборів та товариських матчів.
 


Ігор ДЕДИШИН, генеральний директор ФК «Рух»: «В меморандумі йде мова про об’єднання зусиль в проведенні дитячих турнірів. Ми обговорюємо можливість відвідування нашими дітьми турнірів, які організовує «Рівер Плейт». Також запрошуємо їхні дитячі команди до нас на міжнародні змагання. Другий напрямок – це виховання талановитих аргентинських гравців з українським корінням у системі «Рівер Плейта». Можливо, вони продовжать кар’єру саме в Україні. Також делегація «Руху» отримала запрошення відвідати Аргентину, клуб «Рівер Плейт». А ще у Меморандумі йдеться про можливість проведення передсезонних зборів нашої команди в Аргентині, а також «Рівер Плейта» у нас на Академії. Будемо працювати над тим, щоб провести товариський матч з аргентинським грандом на «Арені Львів». Але це не відбудеться миттєво. Звичайно, однією з важливий частин Меморандуму є те, щоб молоді талановиті гравці, які не потрапляють в основну команду «Рівер Плейта», мали можливість спробувати свої сили в Європі, зокрема, у нашому клубі». 

Зустріч між представниками «Руху» та «Рівер Плейта» відбулась за активного сприяння футбольного агента, директора компанії «Leopolitan Solutions» Габріеля Треллеса.
 


Габріель Треллес, футбольний агент, директор компанії «Leopolitan Solutions»: «Все почалось ще 2 роки тому. Саме тоді я відвідав Аргентину, зокрема, ближче познайомився із клубом «Рівер Плейт». Водночас, Україна – це моя друга домівка. Я зрозумів, що можна продукувати співпрацю між клубами з різних континентів. Упродовж двох років ми вели перемовини і з представниками «Руху», і з представниками «Рівер Плейту». Нарешті справа дійшла до підписання Меморандуму. Я цьому дуже радий. Адріан Варела не очікував побачити тут клуб такого високого рівня із такою фантастичною інфраструктурою. Він зрозумів, що керівництво і Президент «Руху»дуже серйозно налаштовані розвивати клуб. Співпраця між «Рухом» та «Рівер Плейтом» є дуже перспективною, адже у клубів багато спільного. В Аргентині є велика діаспора українців, тому, вважаю, що це важливий крок, як для України, так і для Аргентини».
 


 


Адріан ВАРЕЛА, президент з міжнародних зв’язків ФК «Рівер Плейт»: «Останні чотири роки «Рівер Плейт» активно працює над позиціонування свого бренду не лише в Латинській Америці, а й в цілому світі. Співправця з таким клубом як «Рух», який має чудову філософію і розкішну інфрастурктуру – це дуже важливо. Згідно з попереднім договором, який ми підписали, запланований обмін досвідом та знаннями. Можливий також обмін гравцями, як з одного, так і з іншого боку. В найближчий час, у 2022-му році вже розпочнеться наша співпраця».
 


«Рівер Плейт» – один з найкращих клубів Латинської Америки, 36-разовий чемпіон Аргентини та 4-разовий володар Кубку Лібертадорес. Кольори «Рівер Плейта» захищали такі знамениті гравці, як Радамель Фалькао, Ґонсало Іґуаїн, Хав’єр Маскерано, Хав’єр Савіола, Габрієль Батістута, Ернан Креспо та багато інших.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини