РУХ - ОЛІМПІК. 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Головні цифри протистояння.

 

 

Безпрограшна серія «жовто-чорних» налічує 5 поєдинків - 3 перемоги та 2 нічиї. Слід відзначити, що львівський «Рух» за підсумками останніх 5-ти матчів чемпіонату здобув 11 очок, що є третім показником серед усіх клубів УПЛ - після ПФК «Львів» (13 очок) та «Динамо» (15 очок).

Донецький «Олімпік» не виграє на виїзді уже 8 матчів поспіль - 1 нічия і 7 поразок. Остання виїзна звитяга олімпійців датована 30-им жовтня 2020-го року у грі проти «Колоса» (1:2). 

У донецького «Олімпіка» - одна з найгірших оборон чемпіонату - 44 пропущені м’ячі у 24-ох турах. Більше тільки в ПФК «Львів» - 49. Лише одного разу у цьому сезоні донеччани змогли втримати свої ворота на замку - сталось це у 3-му турі проти «Миная» (3:0). Наразі пропускна серія «олімпійців» в УПЛ налічує 21 гру.

 

 

Роман Санжар, який очолив олімпійців напередодні поєдинку з «Рухом», став уже третім наставником команди в поточному сезоні, змінивши на цій посаді Юрія Калитвинцева. Крім донеччан, стільки ж змін на тренерському містку відбулось лише у ПФК «Львів».

Поєдинок першого кола між «Рухом» та «Олімпіком» завершився на користь донеччан 3:1. За олімпійців тоді дублем відзначився Шахаб Захеді, який зараз захищає кольори «Зорі», та Беніто. За «жовто-чорних» забив Данііл Кондраков, який, до слова, пропустив гру з «Олександрією» через перебір жовтих, та зможе у четвер допомогти «Руху».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини