«РУХ» ОБІГРАВ «ДНІПРО-1» У МАТЧІ ЮНАЦЬКОГО ЧЕМПІОНАТУ УПЛ

Дубль Максима Бойка та гол Назара Русяка принесли перемогу «Руху» U-19 у номінально виїзному поєдинку проти «Дніпра-1» U-19 – 3:1 на користь «жовто-чорних».

 

 

Матч проходив на полі Академії «Руху». Номінальні господарі з Дніпра активно розпочали гру, застосувавши високий пресинг. Уже на старті вони завдали два удари по воротах Герети: один із-за меж штрафного майданчика, інший – головою після навісу з правого флангу.

Однак «рухівці» швидко перехопили ініціативу. Спочатку після розіграшу кутового небезпечно пробивав Михальчук, а невдовзі корнер із протилежного флангу (лівого) призвів до гола: Столярчук навісив – Бойко влучно пробив головою – 0:1.

На 16-ій хвилині Михальчук запустив у прорив Непейпієва, той пробіг майже пів поля, змістився в центр і пробив, удар заблокували захисники «Дніпра-1», після чого ефектно з лету вистрелив Касарда – поруч зі стійкою.

На 31-ій – Герета продемонстрував майстерність після удару здалеку. А через 3 хвилини «жовто-чорних» врятувала поперечка. І тут же у відповідь Касарда прорвався правим флангом, прострілив на Теслюка, який намагався переправити м’яч у рамку воріт, однак не влучив. Наступної хвилини Бойко підключився до атаки та небезпечно пробивав, м’яч пролетів поруч зі стійкою воріт.

А вже перед перервою арбітр із Житомира Олексій Бородавка поставив сумнівний пенальті у ворота «Руху» в епізоді, коли Савчук видряпав м’яч у Свистуна. На думку рефері, зробив він це з порушенням правил. З одинадцятиметрової позначки сильно пробив під перекладину Кононов – 1:1.

На другий тайм підопічні Михайла Дячука-Ставицького вийшли з наміром виправити ситуацію знову на свою користь. І швидко досягнули свого: Михальчук запустив у прорив опорного півоборонця Бойка, Максим продемонстрував дриблінг і зряче пробив повз голкіпера – 1:2.

Надалі номінальні гості грали за рахунком. Проте змогли збільшити перевагу на 73-ій хвилині. Столярчук вкинув з ауту на Теслюка, той прострілив у штрафний майданчик «Дніпра-1», де вміло розпорядився м’ячем Русяк, який вистрелив у дальній кут – м’яч від стійки залетів у сітку – 1:3.

«Жовто-чорні» довели справу до перемоги, тож вони і надалі впевнено лідирують у турнірній таблиці, випереджаючи найближчого переслідувача – київське «Динамо» – на 7 очок.

 

 

Чемпіонат України серед юнацьких команд. 22-ий тур.

23 квітня 2023 року. Академія «Руху».

«Дніпро-1» U-19 (Дніпро) – «Рух» U-19 (Львів) – 1:3 (1:1).

Голи: Кононов, 45+1 (пен.) – Бойко, 8, 55;Русяк, 73.

«Рух» U-19 (Львів): Герета, Михальчук, Савчук, Підгурський (кап.) (Квас, 68), Добрянський (Панченко, 65), Бойко, Русяк (А.Федор, 87), Столярчук, Непейпієв (Рогачов, 68), Касарда (Холод, 46), Теслюк.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини