«РУХ» НАБИРАЄ ЧЕМПІОНІВ – ВІДБІР В АКАДЕМІЮ «ЖОВТО-ЧОРНИХ» СТАРТУВАВ!

 

Футбольний клуб «Рух» розпочав відбір юних футболістів 2007-2014-го років народження в «жовто-чорну сім’ю».

Довгоочікувана подія для талановитої молоді розпочалася з наймолодших – юнаків 2014-го року народження, які спробували сили в суботу, 27-го травня.

Юрій БАКАЛОВ, директор Академії футбольного клубу «Рух»: «Заявок до нас дуже багато. Кожному хлопчику приділимо максимум уваги. Подивимося на їхні сильні футбольні якості. Ну, і, звичайно, як і планували, відберемо найкращих, після чого вони залишаться в нашій Академії. Щодо деталей відбору, то маємо 4 традиційні станції, на яких хочемо переглянути швидкісні якості, технічні вміння на теперішній час, здатність працювати з м’ячем, розумові здібності, суто ігрові моменти, де подивимося більше на командну роботу, а також індивідуальні особливості, як вони почуваються у дриблінгу та вправах на точність».

 

 

Охочих вступити до «рухівської» Академії виявилося немало. За інформацією адміністраторів реєстрації, заявки подало приблизно 100 осіб, проте на сам відбір приїхали більше 70-ти претендентів. Кожен з юнаків перебував у бойовому настрої, всі рвалися на футбольне поле, аби розпочати випробування, які для них підготували тренери академії.

«Настрій супер, дуже радий, що я прийшов саме сюди, в академію «Руху», – поділився перед відбором своїми думками Богдан, один з учасників відбору. – У мене завжди була мета сюди потрапити, а тут випала така можливість, і я одразу її використав. До відбору я ретельно готувався: бігав, набивав м’яч, багато уваги приділяв саме техніці. Батьки дуже підтримують мене та мій вибір, завдяки їхній підтримці я не так сильно хвилююся».

 

 

«Я хотів потренуватися та подивитися, як тут гарно, – розповів львів’янин Захар. – Я тут уперше, і це була мрія потрапити в Академію «Руху», бо я хочу стати найкрутішим футболістом у світі. Серед знаменитих футболістів я рівняюся на Ліонеля Мессі, Кіріштіану Роналду та Серхіо Рамоса. А в Україні вболіваю за «Рух».

 

 

«Я теж дуже люблю футбол, – додав Сашко з Чернівців. – Прийшов на відбір у «Рух», тому що хочу стати найкращим футболістом. Я зі шести років мріяв потрапити в цю Академію. З українських команд, які грають у Прем’р-лізі, я вболіваю саме за «Рух».

Кожен з учасників під час реєстрації отримав картку, де вказано номер учасника та 4 станції випробувань, а саме: біг 15 і 30 метрів, тестування технічних навичок, гра 1х1 і 4х4.

 

 

Юрія СОЛОМКА, тренер «Руху» U-12: «Звісно, не всі проходять відбір, пізніше відбудуться ще наступні стадії, де будемо вибирати кращих. Це для дітей розвиток і для батьків теж, тому що вони одночасно бачать, як тут усі працюють, яка в нас академія, для них це плюс. Нам, як тренерам, цікаво працювати з такою кількістю дітей, вони всі дуже енергійні та цікаві, з ними можна не лише футбол пограти, але й поспілкуватися та посміятися. Результати відбору, припускаємо, будуть готові протягом тижня, тому що в нас попереду ще дуже багато відборів інших вікових категорій, тому потрібен час, аби дати кожному учаснику остаточну відповідь. Зараз же відберемо не більше 15 дітей».

 

 

Підтримати своїх дітей прийшло дуже багато батьків і близьких людей, які уважно стежили за всіма процесами та сильно хвилювалися під час кожного випробування. Що цікаво, багато з них подолали сотні кілометрів заради того, щоб мрія їхньої дитини здійснилась.

«Мій син дуже давно хотів потрапити у вашу академію, бо тут є усі кондиції для того, аби стати успішним футболістом, – зізналася Ірина, мама учасника відбору. – Нам із чоловіком самим до вподоби робота академії, інфраструктура та підхід тренерів до роботи. Тому можна сказати, що і ми з чоловіком вплинули на вибір сина обрати саме академію «Руху». Дуже хвилюємося та віримо, що в нього все вийде».

 

 

«Син займається футболом, хотілося би, що би він продовжив удосконалюватися у Львові, – розповіла Вікторія з Кам’янського Дніпропетровської області. – Спробувати свої сили саме в Академії «Руху» нам порадив тренер із нашого рідного міста. Ми погодилися, і відстань нам зовсім не завадила. Син займається футболом іще з 5-ти років, навіть якщо він не пройде цього разу, ми пробуватимемо знову наступного року. Він у нас упевнений в собі, тому перед відбором не хвилюється».

У неділю, 28-го травня, відбір пройде серед дітей вікової категорії 2013-го року народження.

А вже наступного тижня свої сили випробують юнаки 2008-го, 2012-го та 2011-го років народження. Не пропустіть!

 

 

Юрій БАКАЛОВ, директор Академії футбольного клубу «Рух»: «Дуже багато дітей хоче займатися футболом, наш клуб намагається всім допомагати. Так, дуже багато заявок, і, зрозуміло, не всі відразу потраплять в Академію «Руху», але це не означає, що вони не матимуть шансу в майбутньому. Наша селекційна служба й надалі буде стежити за потенційними кандидатами, приділятиме їм особливу увагу. Бо це тільки початок, а набір в Академію триває майже цілий рік. Ми постійно шукаємо футбольні таланти та хочемо, щоби наша Академія була найкращою в Україні».

Перший крок до того, щоби приєднатися до «рухівських академіків», – заповнити анкету за цим посиланням.

Якщо виникають якісь запитання – телефонуйте за номером телефону менеджера:

+38 098 321 78 02

Ну, і не забудьте взяти зі собою спортивну форму та медичну довідку в день відбору – це обов'язково.

Бажаємо успіхів на першому етапі футбольної кар’єри. І пам’ятайте: в Академії «Руху» виховують справжніх професіоналів.


loading...

2 коментарів

  • К

    Калінін Віталій

    28 травня 2023 р., 15:09

    Дуже мрію потрапити в цю дуже круту академію

  • О

    Олег

    27 травня 2023 р., 23:39

    Хочу заповнити заявку на тестування

Схожі новини