РУХ МОЖЛИВОСТЕЙ: ЗУСТРІЧ ІЗ ЮРІЄМ КЛИМЧУКОМ

 

Учасники проекту «Рух Можливостей» зустрілися з півзахисником «Руху», з яким потренували свої журналістські таланти.

Спочатку півзахисник «Руху» поділився з дітьми емоціями після переможного матчу з «Металістом 1925» та тим, наскільки важливо вірити в хороший результат та свою команду.⠀

А далі розпочалася справжня сесія інтерв’ю, адже школярі підготували до гравця «Руху» свій список запитань. Зокрема, учасники проекту «Рух можливостей» дізнались, який предмет у Юрія був улюбленим у школі та яку професію Климчук би обрав, якби не став футболістом. А ще «рухівець» розкрив дітям секрет: змалку передивився усі серії аніме «Наруто» та фанатіє від Спайдермена.

Крім того, Юрій дав кілька порад усім, хто мріє професійно грати в футбол.

Наостанок найактивніші журналісти-початківці отримали подарунки від гравця, а всі учасники проекту – ексклюзивні картки з автографами та омріяні селфі. Заряд позитиву та натхнення на нові звершення гарантовано!

«Рух можливостей» - це унікальний проект футбольного клубу «Рух», створений для школярів Львова та Львівської області у віці від 12-ти до 17-ти років.

Програма створена для молодих та амбітних хлопців та дівчат, які прагнуть розвинути свої лідерські та організаційні якості. 

Аби стати учасником проекту, необхідно заповнити форму, після чого з вами сконтактуються представники нашого клубу. Участь у програмі від однієї школи може взяти не більше 5 осіб.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини