РУХ МОЖЛИВОСТЕЙ: FIFA CHRISTMAS CUP

 

На Академії відбувся кібертурнір серед учасників проекту «Рух Можливостей».

Сильнішого визначали у грі FIFA. Загалом участь взяли 10 хлопчиків. Долею жеребу команди поділили на дві групи. Згодом на хлопців чекав плей-оф, півфінал та фінал. Головний приз – індивідуальне тренування на Академії «Руху» з тренером U-15 Ельнуром Велієвим. Також усі учасники отримали призи від клубу. У вирішальному матчі зійшлися команди «ПСЖ» та «Челсі». Переміг у змаганнях Максим Музика, який грав у вирішальному матчі французьким грандом.

Максим Музика, переможець FIFA Christmas Cup зі Львова, 14 років: «Турнір мені сподобався. Організація – на вищому рівні: зручні місця, гарно складений регламент турніру. Насправді емоції від турніру переважають той факт, що вдалося перемогти. Ми з хлопцями гарно провели час. Були як і складні, так і легкі суперники. Всі учасники грали добре, але у фіналі з «Челсі» було нелегко.

Перший раз був на академії «Руху». Вражений тим, наскільки тут комфортні умови для розвитку футболістів. За «Рухом» дуже уважно слідкую і вважаю, що це найперспективніша команда України. Звичайно, чудово буде вдосконалити свої футбольні навички з тренером Ельнуром Велієвим. Знаю, що він тренує дуже сильну команду. Буде цікаво позайматися».

Володимир Волько, учасник FIFA Christmas Cup зі Львова, 13 років: «Формат турніру мені дуже сподобався. Цікаво сформована сітка, круто, що вдалося зіграти майже зі всіма учасниками. Також чудово, що ми грали на найновішій версії Play Station 5.

Мушу визнати, що спочатку був трішки спантеличений командою, яку витягнув у жеребкуванні, адже все життя вболіваю за «Реал Мадрид», а тут довелося грати за «Барселону». Під час матчів не хвилювався, адже розумів, що потрібно сконцентруватися і не давати волю емоціям. Після першої поразки було неприємно, але після цього налаштувався на позитив і одразу почав перемагати.

Усі учасники грали на рівні. Одразу видно, що не перший день грають у FIFA. Як найсильніших, можу відзначити хлопців, що грали за «Інтер», «Челсі», «Реал Мадрид» та «Баварію». Ну і звичайно, переможець – «ПСЖ», з яким ми зустрілися у півфіналі».

«Рух Можливостей» – це унікальний проект футбольного клубу «Рух», створений для школярів Львова та Львівської області у віці від 12-ти до 17-ти років.

Програма створена для молодих та амбітних хлопців і дівчат, які прагнуть розвинути свої лідерські та організаційні якості. 

Аби стати учасником проекту, необхідно заповнити форму, після чого з вами сконтактуються представники нашого клубу. Участь у програмі від однієї школи може взяти не більше 5 осіб. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини