«РУХ» МІНІМАЛЬНО ПОСТУПИВСЯ ДОНЕЦЬКОМУ «ОЛІМПІКУ»

У  товариському матчі на турецьких зборах «рухівці» програли донецькому «Олімпіку» – 0:1. 

 

 

В одному із заключних матчів на турецькому зборі «Рух» провів спаринг із добре знайомим донецьким «Олімпіком. У поєдинку із українським клубом Іван Федик знову надав шанс молоді, але водночас не забув про досвідчених Мисака, Ґліху та Кухарука.

Обидві команди від самого старту не стали відсуджуватись в обороні, відтак, вже за 4 хвилини після стартового свистка «жовті-чорні» могли повести у рахунку. Кухаревич скористався неточною передачею суперника і завдав потужного удару з-за меж штрафного майданчику. Голкіпер «Олімпіка» Бетім Алімі перевів круглого на кутовий.

Відтоді гра трохи заспокоїлось, донеччани взяли м’яч під свій контроль та намагались підібрати ключ до оборони «рухівців» через затяжні позиційні атаки. Оборона львів’ян виявилась готовою до такого стилю суперника, але водночас часто помилялась у простих ситуаціях.

Своєю чергою «Рух» намагався вибігати у швидкі контратаки, використовуючи для цього переважно ліве крило. Також «жовто-чорні» не полишали надій забити здалеку, однак і з пристрілкою Литвиненка, і ударом Кухарука кіпер «олімпійців» впорався.

На 30-ій хвилині «рухівці» ледь не пропустили. Захисник суперника видав філігранну передачу на Каргбо, а той своєю чергою пасом в дотик вивів Беніт на рандеву із Мисаком. Нігерійський футболіст не зміг переграти страж воріт «Руху», Роман ногою дістав м’яч та відвів загрозу.

Однак уникнути пропущеного м’яча «рухівцям» не вийшло. На 39-ій хвилині Каргбо на рівномі місці «обікрав» Слюсара і вийшов віч-на-віч із Мисаком. Нападник донеччан впевнено переграв львівського воротаря та відкрив рахунок в матчі – 1:0.

Більше у першому таймі небезпечних моментів не було, команди відправились на відпочинок.

По перерві, «рухівці» заграли значно активніше і буквально притиснули «Олімпік» до воріт. Хорошу нагоду забити зі штрафного мав Ґліха, однак його удар пролетів поруч зі стійкою. Ще був непоганий шанс у Ляха, але із спробою Ростислава кіпер суперника впорався.

Пізніше гра дещо вирівнялася. Усю другу половину зустрічі команди грали на зустрічних курсах, вистачало атак від обох колективів. 

Незважаючи на велику кількість випадів і від «Руху», і від «Олімпіка», насправді небезпечних моментів було мало. Можна згадати спробу донеччан, коли їхній нападник схибив із вбивчої позиції після скидки головою від партрнера.

На 90-ій хвилині «Рух» намагався організувати фінальний штурм, втім, суперники втримали свою перевагу і здобули мінімальну перемогу.

 

«Рух» (Львів) – «Олімпік (Донецьк) 0:1 (0:1)

4 лютого 2021 рік. Спаринг.

Анталія, Туреччина

Голи: Каргбо, 39.

Попередження: Веремієнко, 41.

«Рух» (Львів): Мисак (К), Гагун, Слюсар, Веремієнко, Ґліха, Сич, Кухарук, Литвиненко, Карабін, Лях, Кухаревич.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини