РУХ – МИНАЙ. 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Головні цифри недільного протистояння.

 

 

Обидві команди довгий час не забивають голи в чемпіонаті. Безгольова серія «Руху» в УПЛ триває  270 хвилин, «Миная» - 405 хвилин. Востаннє львів'яни забивали 27-го лютого у ворота «Колоса» (2:1), минайці – 28 лютого у матчі проти «Олімпіка» (2:1).

Між собою команди зустрічалися 3 рази, у яких «жовто-чорні» жодного разу не програли: 2 нічиї та 1 перемога «Руху», різниця м'ячів 2:1 на користь львів'ян. Крайня зустріч у рамках УПЛ завершилася мировою нічиєю 0:0 в Ужгороді.

«Рухівці» не залишають свої ворота «сухими» вже протягом восьми матчів, що є антирекордом клубу. Востаннє «жовто-чорні» залишали свої ворота на «замку» ще в 11-му турі. Тоді підопічні Івана Федика на виїзді зіграли 0:0 з «Олександрією».

«Минай» забив 7 з 12 голів в УПЛ після стандартів. Це є рекордом у чемпіонаті на цю мить.

За «жовто-чорних» у чемпіонаті відзначались шестеро гравців: Федорчук, Кондраков, Климчук (по 3 голи), Кухаревич (2), по одному голу забили також Ігор Бойчук, Мисик та Русин. Натомість у складі минайців голи забивали лише троє гравців: Нурієв (8 голів), Шиндер (3) і Пиняшко (1). Варто відзначити, що Анатолій Нурієв йде 5-м у списку найкращих бомбардирів чемпіонату.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини