«РУХ» ГОТУЄТЬСЯ ДО ПРОТИСТОЯННЯ З «МЕТАЛІСТОМ 1925»

 

«Жовто-чорні» продовжують тренувальний цикл перед домашнім поєдинком з харківською командою. 

Сесія «рухівців» розпочалася у тренажерному залі, після чого підопічні Леоніда Кучука продовжили заняття на полі Академії. Тренування розпочалося на приємній ноті. Багаторічний фотограф «жовто-чорних» Євгеній Кравс отримав символічний подарунок з рук наставника «Руху» з нагоди свого ювілею. 
 


Згодом «рухівці» займалися на різноманітних станціях та виконували бігову роботу, після чого тренерський штаб підготував для підопічних різні ігрові вправи.
 


Фабрісіо АЛЬВАРЕНГА, гравець ФК «Рух»: «Після поєдинку з «Шахтарем» ми отримали два вихідних і тепер з новими силами готуємося до наступної гри. Матч з «гірниками» вже потрібно забути. Зараз усі вже сконцентровані на протистоянні з «Металістом 1925». Важливо дуже добре вивчити суперника. Аналізуючи наш матч у першому колі, можу сказати, що це дуже хороша команда. Просто чудово, що гра відбудеться із вболівальниками. Чути їхню підтримку на трибунах – це щось особливе. Звичайно, для нашої команди це маленька перевага». 

«Жовто-чорні» до матчу з «Металістом 1925» підходять без кадрових втрат. «Рухівці» чудово пам’ятають поєдинок першого туру, коли поступилися на виїзді харківській команді. Тож зараз мають додаткову мотивацію – взяти реванш. 
 


Андрій БОРЯЧУК, гравець ФК «Рух»: «Звичайно, ми прагнемо віддати борг за поразку у першому колі. Але жодних прогнозів я давати не буду. Варто обійтися без гучних заяв. Прагнемо продемонструвати якісну гру та перемогти. Єдине, що можу сказати, на нас точно очікує непростий матч. В поєдинку з таким суперником важливу роль відіграють багато факторів: виграна боротьба, точність передач, налаштування команди. Навіть футбольна фортуна повинна бути на нашому боці. Так, гру проти «Шахтаря» я пропускав, але жодної проблеми в цьому немає. Працював індивідуально, відтак, прекрасно себе почуваю. Щодо присутності вболівальників на трибунах, то ми завжди раді, коли нас підтримують».

Матч 16-го туру УПЛ «Рух» – «Металіст 1925» відбудеться у неділю, 28-го листопада, о 17:00 на «Арені Львів». 

Придбати квитки на цей матч ви може за цим посиланням. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини