РУХ – ДЕСНА. ПІСЛЯМОВА ТРЕНЕРІВ

Старший тренер «Руху» Олександр Грицай та наставник «Десни» Олександр Рябоконь проаналізували гру своїх команд. 
 


Олександр Грицай, старший тренер ФК «Рух»: «Важко коментувати такі матчі. Коли у рідних стінах поступаєшся з рахунком 0:4 при такій кількості вболівальників, то це дуже погано. Ми не ввійшли в гру так, як годиться. Індивідуальні помилки футболістів, швидкий пропущений м’яч, гол у роздягальню… Далі нам було важко щось змінити. Тим не менш, в перерві постаралися освіжити гру. Намагалися підбадьорити хлопців. Попросили їх грати більш агресивно. Наголосили їм, що не потрібно контролювати м’яч біля своїх воріт, а потрібно грати з акцентом на атаку. Втім, нам це не вдалося. Це повністю програний матч. Сьогодні переміг сильніший. Будемо робити висновки і працювати далі. 

На цей поєдинок у нас вийшла оновлена лінія оборони. З тих гравців, які грали попередні матчі в захисті, вийшли лише Білий та Зец. Решту футболістів проводили свої перші матчі у році. Напевно, була якась незіграність. Ми бачили, що з правого флангу проходять атаки суперника. Спробували на цей фланг поставити більш швидкісного гравця. Рагнара ми замінили не через його індивідульну помилку. 

Ми знали, що на гру прийде багато людей, які будуть за нас вболівати. Навіть при рахунку 0:4 ми відчували їхню підтримку. Дякую їм за це. Хотів би від імені всієї команди та тренерського штабу попросити у них вибачення за те, що вдома поступилися з таким розгромним рахунком. Звичайно, у рідних стінах так не можна грати». 
 


Олександр Рябоконь, головний тренер ФК «Десна»: «Перемогли завдяки організованим вдалим командним діям, які були підкріплені індивідуальною майстерністю наших виконавців. Особливо це було помітно під час забитих м’ячів. Це стосується і авторів голів, і асистентів. В обороні також сьогодні ми зіграли досить надійно. В першому таймі володіли відчутною перевагою при позиційній грі. По перерві більше використовували вільний простір. Хотів би привітати своїх футболістів із перемогою, а їхніх дружин та загалом усіх жінок із сьогоднішнім святом. У міжнародний жіночий день хлопці зіграли для своїх коханих половинок та матерів. Це мотивувало їх. Настрій на гру був бойовим. 

Ніколи не коментую гру суперників. Можливо, на гру вплинув перший пропущений м’яч «жовто-чорних», який футболісти «Руху» привезли самі собі. По перерві вони грали активно. Початок другої 45-хвилинки проходив за переваги саме «Руху», але ми добре зіграли на контратаках. Бажаю львів’янам успіхів у наступних матчах».


loading...

1 коментарів

  • Р

    Роман

    8 березня 2021 р., 20:21

    Пане Козловський. Ви дуже шанована людина. Імпонуєте мені, як бізнесмен, як прагматичний чоловік. Але в мене така підозра, що Вам щось пороблено. Ну доки ми, вболівальники, будемо дивитись на знущання над командою під командуванням цього недолугого "тренера". Мені навіть западло згадувати його ім'я і фамілію. Ну нехай тренує дітей 6-7 річних. І то, багато знаків питання. Я б йому свого внука ніколи не довірив. З ним ніякого майбутнього в Русі не може бути. Його присутністю і такою беззубою грою команди, Ви тільки відштовхнете вболівальників і людей, які хоч трошки імпонують Вашій команді. Я без злорадства пропоную піти до знаючої людини,, яка зливає віск. Може Вас попусте і приймете радикальне рішення. Ну не будуть Львів'яни вболівати за таку команду, не будуть!!!!!!!!!! Не робіть другі Карпати. Від щирого серця бажаю Вам успіхів і вірних рішень. Це був крик душі.

Схожі новини