РУХ - ЧОРНОМОРЕЦЬ. 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Головні цифри суботнього протистояння.

 

 

Номінально виїзний поєдинок «жовто-чорних» відбудеться у Львові на прохання одеситів, стадіон яких планомірно готують до матчу збірної України. Гра проти «Чорноморця» - 170-й матч «Руху» на професійному рівні у всіх турнірах. В тому числі, 45-й матч Леоніда Кучука на чолі клубу в усіх турнірах. 

Безпрограшна серія «Руху» в чемпіонаті триває 3 матчі - перемога над «Маріуполем» та мирові з «Минаєм» і «Олександрією».

В активі «Чорноморця» лише одна вікторія в сезоні. Одесити у 4-му турі УПЛ виграли на виїзді в «Маріуполя» - 3:2. Після цього - уже 9 ігор без перемог. Попри це моряки не програють в УПЛ вже дві гри поспіль - нічиї зі «Львовом» та «Ворсклою». До речі, остання гра з полтавцями - єдина, в якій «Чорноморець» зберіг свої ворота на замку - 0:0. В усіх попередніх 13-ти зустрічах суперник неодмінно пропускав голи.  

 

 

Раніше «Рух» і «Чорноморець» двічі грали між собою. Було це ще у Першій лізі. Вдома «жовто-чорні» здобули перемогу 2:0. Дублем відзначився Юрій Климчук. Гра в Одесі переможця не виявила - бойові 2:2. Голи за «рухівців» забивали Ернест і Мартинюк.     

Суботню гру через дискваліфікацію пропустять Орест Кузик («Рух») та Євгеній Смирний («Чорноморець»).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини