РУХ-2. ПЕРЕМОГА НАД «МОСТИСЬКАМИ»

 

Дубль Артура Федора дозволив другій команді юніорів тріумфувати у групі Прем’єр-ліги Львівщини.

Матчем проти ФК «Мостиська» «жовто-чорні» завершували перший груповий етап обласного чемпіонату. У разі перемоги підопічні Віталія Пономарьова мали шанс не лише взяти реванш у суперника за виїзну поразку, але й вибороти у своєму квартеті перше місце. 

Львів’яни зі стартових хвилин заволоділи ініціативою на полі. Шанс виводити свою команду вперед мав Савчук, але пробив вище. Зате на 13-ій хвилині «рухівці» розіграли все, наче за підручником. Стрімку атаку результативно завершив Артур Федор – 1:0. Ще до перерви Артур оформив дубль, замкнувши флангову передачу від Михальчука – 2:0.  

По перерві гості дещо активізувались, і Дубовому довелось кілька разів рятувати команду. Зрештою, на 58-ій хвилині «Мостиська» таки відквитали один гол зусиллями Серняка. На більше суперники не спромоглись, відтак у матчі за першу сходинку групи «жовто-чорні» відсвяткували перемогу – 2:1. Додамо, обидві команди ще за тур до кінця першого групового етапу забезпечили собі місце у першій вісімці, яка далі продовжить боротьбу за золоті нагороди обласного чемпіонату.  

 

 

Прем’єр-ліга Львівщини. 6 тур. «Рух-2» (Львів) – ФК «Мостиська» 2:1 (2:0).

18 вересня 2022 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича.

Голи: А. Федор, 13, 40 – Серняк, 58.

Попередження: Мельніченко, 85.

«Рух-2»: Дубовий, Товарницький, Савчук (Гришкевич, 59), Михальчук (Кусий, 46), Русяк (Касарда, 59), Бойко (Мельніченко, 46), О. Федор (Чідозі, 59), Рогачов (Добрянський, 46), Столярчук (Боцьків, 59), Бендера (Теслюк, 46), А. Федор (Обаміна, 59).

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини