РУХ-2. НОВА КОМАНДА У СТРУКТУРІ КЛУБУ

Новостворена команда «Рух-2» виступатиме у чемпіонаті Прем’єр-ліги Львівщини. Виконавчий комітет Львівської асоціації футболу ухвалив відповідне рішення. 


Головним тренером команди буде Віталій Пономарьов. У тренерському штабі також працюватимуть Іван Шуга та Андрій Радь. Усі троє тренерів надалі залишаються у юніорській команді «жовто-чорних» та поєднуватимуть роботу.  

Виступати за «Рух-2» будуть молоді футболісти, які з тих чи інших причин наразі не потрапляють у склад ФК «Рух U-19». Головне завдання, яке стоїть перед командою – прогрес молодих футболістів. 

Перший офіційний матч «Рух-2» проведе вже цієї неділі, 1-го серпня. «Жовто-чорні» на стадіоні ім. Богдана Маркевича зіграють в 1/8 фіналу Кубка області проти ФК «Куликів». Початок протистояння о 16:00. Цей матч ви зможете переглянути у прямому етері на нашому YouTube-каналі Ruh TV. Усі поєдинки другого кола чемпіонату Прем’єр-ліги Львівщини «рухівці» проведуть на виїзді.
 


Володимир ЛАПІЦЬКИЙ, спортивний директор ФК «Рух»: «Ми точно не перший клуб, який має у своїй структурі другу команду. Раніше таких команд було ще більше на футбольній карті України. На жаль, починаючи із цього сезону, розформували молодіжні команди. У нас є дуже багато перспективних футболістів, які з часом можуть заграти на рівні Української Прем’єр-ліги, але зараз ще не потрапляють в обойми юніорської та основної команд. Відтак, їм потрібна ігрова практика. В нас була ідея мати таку команду в Першій лізі України. Багато наших гравців зараз пішли в оренду. Ми прагнули, щоб вони виступали в Першій лізі. Все ж з тих чи інших причин нам це не вдалось. А футболісти повинні мати ігрову практику. Так народилась ідея заявити «Рух-2» на обласні змагання. Ми звернулися до Львівської Асоціації футболу з таким проханням. Нам пішли на зустріч. Перш за все хочемо сказати дякую клубам-учасникам елітного футбольного дивізіону Львівщини, які проголосували за те, щоб дозволити нам заявитися на друге коло чемпіонату. Також окрема подяка голові Львівської Асоціації футболу Олександру Шевченку, який посприяв у вирішенні цього питання. 
 


Усі в Україні чудово знають, що Прем’єр-ліга Львівської області є однією з найсильніших серед інших обласних чемпіонатів. Для наших молодих гравців це буде неоціненний досвід. Сподіваємось, це допоможе їм робити перші кроки у професійному футболі. В елітному футбольному дивізіоні Львівщини виступає багато колишніх професійних футболістів. Є гравці, які раніше грали в УПЛ. Буде дуже цікаво. Віримо, що наші молоді футболісти дадуть гідний бій командам у чемпіонаті Прем’єр-ліги Львівщини. Вважаю, що такі команди, як «Юність» з Верхньої та Нижньої Білок, «Миколаїв», «Фенікс» вже переросли рівень обласних змагань. Вони легко можуть представляти нашу область на професійному рівні». 


loading...

2 коментарів

  • О

    Остап

    22 серпня 2021 р., 20:15

    чи можна прийти на перегляд ?

  • Т

    Тарас

    30 липня 2021 р., 22:23

    Чи можливо потрапити на перегляд у вашу команду Рух-2? Чи у вас виступають тільки вихованці ФК Рух?

Схожі новини