РУХ-2. ДРУГА ПОСПІЛЬ ПЕРЕМОГА У ПРЕМ’ЄР-ЛІЗІ ЛЬВІВЩИНИ

 

Підопічні Віталія Пономарьова здобули звитягу над ФК «Куликів» з рахунком 1:0 завдяки голу Олексія Товарницького. 

Зі стартового свистка поєдинку обидві команди розпочали впевнено та рішуче. Перший небезпечний момент у матчі створила команда із Куликова, але м’яч пролетів повз стійку воріт «жовто-чорних». Після контратаки у дальній кут намагався поцілити і 10-ий номер гостей Жуміга, проте Юрій Герета перевів круглого на кутовий. На 43-ій хвилині зустрічі «Рух-2» міг відкривати рахунок. Після подачі з лівого флангу віч-на-віч з воротарем вийшов Касарда, однак переправити м’яч у сітку воріт суперника не зумів. Тому на перерву команди пішли з нулями на табло.

Вже на початку другого тайму колективи обмінялися гольовими моментами. У складі львів’ян небезпечно пробивав Бойко, а серед гравців «Куликова» нагоду відкрити рахунок мав Винничук. Проте на 55-ій хвилині підопічні Віталія Пономарьова таки змогли відзначитись. Після розіграшу кутового, в дальній кут воріт бив Андрій Столярчук, де на добиванні вдало зіграв Товарницький. Наприкінці поєдинку подвоїти перевагу «жовто-чорних» двічі міг Музичук. Але до фінального свистка жодна з команд більше відзначитися забитим м’ячем не змогла, тому арбітр зафіксував другу поспіль перемогу «рухівців» у Прем’єр-лізі Львівщини.

 

 

Прем’єр-ліга Львівської області. «Рух-2» (Львів) – «Куликів» (Куликів) 1:0 (0:0)

21 серпня 2022 року. Винники, НТБ «Рух».

Гол: Товарницький, 55.

Попередження: Інносент, 26, Михальчук, 53, Касарда, 62.

«Рух-2» (Львів): Герета, Товарницький, Гришкевич, Михальчук, Русяк, Бойко, Інносент, Столярчук (Падук, 70), Касарда (Кусий, 90), Обаміна (Боцьків, 31 (Ковалюк, 67), Рогачов (Музичук, 46).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини