РУХ-2. ДЕБЮТНА ПЕРЕМОГА У ЧЕМПІОНАТІ ОБЛАСТІ

Основний склад юніорів «Руху» розгромив на виїзді ФСК «Самбір»- 5:0.

 

 

Гра «Руху-2» проти «Самбору» принесла команді зі Львова перші очки у чемпіонаті Львівської області. «Жовто-чорні» вийшли на поєдинок бойовим складом, зі старту захопили ініціативу і контролювали гру аж до завершення поєдинку.

Перший історичний гол «Руху-2» у чемпіонаті області забив Непейпієв. Ще до перерви Руслан оформив дубль та подвоїв перевагу «жовто-чорних».

У другому таймі малюнок гри не змінився, «рухівці» повністю перегравали суперника та протягом семи хвилин відзначились ще тричі. Бендера та Підгурський відзначились з гри, а Карабін реалізував пенальті. У підсумку – розгромна перемога 5:0.

 

 

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер ФК «Рух-2»: «Була повна перевага над суперником. Я побачив деякі помилки, але гравці команди виконали все, що ми просили. Сьогодні грав практично весь основний склад. Налаштовувати гравців було не потрібно, адже грали проти дорослої команди».

 

 

Прем’єр-ліга Львівської області. 14 тур. ФСК «Самбір» - «Рух-2» (Львів)  0:5 (0:2).

18 серпня 2021 року. Стадіон ім. Л. Броварського, м. Самбір. 700 глядачів.

Голи: Непейпієв, 30, 45, Бендера, 60, Карабін, 65 (пен), Підгурський, 67.

«Рух-2» (Львів): Ледвій, (Дубовий, 71), Савчук (Важинський, 58), Слюбик, Холод, Кітела (Підгурський,46), Варфоломєєв (Русяк, 46), Сапуга (Рогачов, 62), Федор (Карабін, 46), Непейпієв (Сологуб, 54), Пастух (Шостак, 46), Квасниця (Бендера, 46)
 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини