РУДЮК, БАБІЧИН ТА КАРАБІН – ПРО ЗДОБУТТЯ БРОНЗОВИХ МЕДАЛЕЙ

Коментарі гравців молодіжки «Руху» після ключового поєдинку сезону з «Олімпіком». 
 


Володимир РУДЮК, гравець ФК «Рух» U-21: «Це для нас велике досягнення. Сезон видався максимально нелегким. У психологічному плані, у тому числі. Не завжди вдавалось демонструвати хороші результати. Команду об’єднала одна ціль - здобути бронзові нагороди. Щось виходило, щось - ні, різні були на те причини. Але ми добились достойного результату і показали, що кожен з нас дійсно успішно представляє нашу команду. Ми віддали усі сили, щоб здобути ці нагороди.

Перед грою були максимально налаштовані на перемогу. Грубо кажучи, це була гра за третє місце, всі це розуміли. Ми мали виходити на поле, робити результат. З перших хвилин почали виконувати установку на гру. Звичайно, задоволений, що вдалось забити два м’ячі. Але це все заслуга команди. Дякую партнерам за те, що працюємо як єдине ціле. У грі з «Дніпром-1» на нас не буде тиснути результат. Ми вийдемо, щоб показати красиву гру, достойну того місця, яке ми зайняли у чемпіонаті».
 


Віктор БАБІЧИН, гравець ФК «Рух» U-21: «Це дуже приємні емоції. Перемоги починаються з дрібниць. Втім, ця не є чимось надзвичайним. Головне, щоб надалі кожен прогресував і добивався ще більших результатів, зокрема, в основній команді. Ми довели в першу чергу собі, що здатні на більше. Дуже багато всього пройшли впродовж сезону, проявили характер. Хлопці заслужили, і я дуже їм вдячний. У нас справді хороша команда».
 


Ярослав КАРАБІН, гравець ФК «Рух» U-21: «Сьогодні ми виконали установку тренерського штабу на гру, нормально зіграли, відтак, здобули цю важливу перемогу. Ще в минулому турі ми могли вирішувати долю бронзових медалей, але зіграли внічию. У цьому матчі ми довели в першу чергу собі, що заслуговуємо бути третіми. Це дуже приємно. Насправді, багато пам’ятних моментів було по ходу сезону, тому навіть важко якийсь конкретно виокремити. Приємно, що мої забиті м’ячі допомогли команді на шляху до поставленої цілі. Щодо матчу з «Олімпіком», то ми забили швидкий м’яч, і це нам допомогло. Також ми були більше налаштовані на гру. Нам потрібно було перемагати, а на «Олімпік» вже нічого не тиснуло. Загалом провели хороший матч. Тренерський штаб подякував нам у роздягальні за цю перемогу та й загалом за весь сезон. Ми довго йшли до цього. Але ще залишилась одна гра і потрібно здобути перемогу».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини