РОЗГРОМНА ПЕРЕМОГА «РУХУ» U-19 НА ВИЇЗДІ НАД «ІНГУЛЬЦЕМ» U-19

Голи Непейпієва (двічі), Столярчука, Кітели (з пенальті) та Савчука принесли переконливу перемогу юніорам «жовто-чорних» над петрівським «Інгульцем» із рахунком 5:0.

 

 

Гра проходила на штучному газоні в селі Володимирівка за 17 кілометрів від Петрового Кіровоградської області. З перших хвилин «рухівці» розпочали накочувати атаки на ворота господарів, діючи з позиції сили та контролюючи ситуацію.

На 5-ій хвилині Кітела пробив по воротах – воротар спіймав м’яч. Далі Боцьків ударом із ходу не влучив у рамку воріт, після кутового Теслюк головою пробив вище. І таких епізодів у штрафному майданчику «Інгульця» не бракувало.

Єдиним винятком із загальної картини став епізод на 18-ій хвилині, коли господарі провели гострий випад, проте спочатку врятував голкіпер Герета, який відбив м’яч ногою, а після повторного удар м’яч пролетів поруч із воротами.

Надалі поєдинок проходив за вже звичним сценарієм. Удар Теслюка заблокував захисник, після кутового відразу два «рухівці» не дотягнулися до м’яча, перспективний удар завдав Непейпієв, однак після рикошету м’яч опустився в руки воротарю «Інгульця».

А на 36-ій хвилині «жовто-чорні» все ж завершили голом хорошу комбінацію. Під час її завершення Кітела віддав пас праворуч на Теслюка, той навісив у штрафний майданчик, а Непейпієв влучним ударом головою вразив ціль – 0:1.

До закінчення тайму «рухівці» створили ще декілька моментів. Зокрема, після удару того ж Непейпієва воротар здійснив сейв, відбивши м’яч на кутовий. Згодом Боцьків пробив вище воріт. І на останній хвилині після комбінації за участю Кітели та Теслюка та паса в центр штрафного майданчика Боцьків дивом не влучив у ворота.

Другий тайм розпочався з активної гри футболістів «Руху». Тож уже на його початку Столярчук віддав передачу ліворуч на Непейпієв, і той, вистреливши у ближній кут, оформив дубль – 0:2.

На 54-ій хвилині Кітела прострілив із правого флангу, на ударній позиції опинився Столярчук, але після його удару та рикошету від захисника м’яч усе ж не залетів у ворота. На 60-ій – міг забивати Михальчук, який вийшов на ударну позицію, однак знову рикошет від захисника та лише кутовий. Через хвилину той же Мілан із-за меж карної зони вистрелив вище воріт. На 65-ій – Непейпієв навісив, головою пробив Теслюк, проте воротар «Інгульця» нівелював загрозу.

Володіючи беззаперечною перевагою, гості зі Львова надали рахунку розгромного статусу. На 71-ій хвилині «рухівці» запресингували суперника, відібрали м’яч, після чого триходівку організували Теслюк, Кітела та Столярчук – 0:3.

На цьому футболісти львівської команди не зупинилися: під час чергової атаки львів’ян захисник «Інгульця» порушив правила в боротьбі з Обаміною у штрафному майданчику, а капітан «Руху» Кітела майстерно виконав вирок з одинадцятиметрової позначки – 0:4. А невдовзі після подачі кутового захисник «Руху» Савчук спрямував м’яч у сітку воріт – 0:5.

Гра завершувалася під акомпанемент атак підопічних Михайла Дячука-Ставицького, однак більше голів «рухівці» не забивали – для переконливої вікторії вистачило і п’яти влучних ударів.

 

 

Чемпіонат України серед юнацьких команд. Перенесений матч 10-го туру.

18 квітня 2023 року. Володимирівка (Петрівська громада, Олександрійський район, Кіровоградська область).

«Інгулець» U-19 (Петрове) – «Рух» U-19 (Львів) – 0:5 (0:1).

Голи: Непейпієв, 36, 46; Столярчук, 71; Кітела, 75 (пен.); Савчук, 79.

«Рух» U-19 (Львів): Герета, Михальчук (Обаміна, 63), Савчук, Холод (Герега, 74), Кітела (кап.), Бойко, Добрянський, Столярчук, Непейпієв (Касарда, 69), Теслюк (Квас, 74), Боцьків (Панченко, 63).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини