РОЗГРОМНА ПЕРЕМОГА «РУХУ-2» НАД «МОСТИСЬКАМИ» В ПРЕМ’ЄР-ЛІЗІ ЛЬВІВЩИНИ

Після виграшу в «Мостиськ» (4:1) «Рух-2» посів у Прем’єр-лізі Львівської області підсумкове 6-те місце.

 

 

Перший тайм минув за повної переваги «рухівців», які одну за однією накочували атаки на ворота «Мостиськ». На 13-ій хвилині Обаміна вистрелив у поперечку. Далі після наступальних спроб господарів суперники і з порожніх воріт вибивали, і ледь автогол не оформили. А коли львів’яни пробивали зі зручних позицій, то їм бракувало влучності.

На 36-ій хвилині поцілив у площину воріт Касарда зі штрафного, який заробив Обаміна, – однак воротар «Мостиськ» зробив хороший сейв. А на 40-ій хвилині перевага «жовто-чорних» втілилася в гол: з передачі Боцьківа відзначився Русяк, який пробив у дальній кут, – 1:0. До кінця тайму ще запам’ятався удар Обаміни – знову сейв голкіпера суперників.

На початку другого тайму Боцьків із близької відстані подвоїв рахунок після прострілу з лівого флангу – воротар «Мостиськ» не впорався з м’ячем – 2:0.

Після цього «жовто-чорні» не віддали ініціативу, і надалі контролювали гру, створювали моменти, зокрема, небезпечно пробивав Бендера, воротар «Мостиськ» відбив м’яч. А забив гол Обаміна, який хитрим ударом спіймав голкіпера опонентів на протиході – 3:0.

Четвертий гол для «Руху-2» забив Боцьків – Святослав оформив дубль після паса від Мельниченка – 4:0. Футболісти «Мостиськ» спромоглися лише на гол престижу – одинадцятиметровий вдало виконав Матис – 4:1.

Таким чином «Рух-2» закінчив змагання у Прем’єр-лізі Львівської області на підсумковому 6-му місці.

 

 

Прем’єр-ліга Львівщини. 7-ий тур, 2-ий етап.

6 листопада 2022 року. Академія «Руху».

«Рух-2» (Львів) – «Мостиська» – 4:1 (1:0).

Голи: Русяк, 40; Боцьків, 48, 76; Обаміна, 64 – Матис, 82 (пен.).

Попередження: Касарда, 51; Бендера, 81.

«Рух-2»: Ванівський, Товарницький (Гришкевич, 77), Веремієнко, Русяк, Михальчук (Дорош, 68), Інносент Чідозі, Мельниченко (Шайда, 82), Обаміна, Бендера (Коваль, 82), Касарда (Музичук, 75), Боцьків (Штокал, 82).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини