РОЗГРОМ В УЖГОРОДІ: «РУХ» U-19 ПЕРЕКОНЛИВО ВИГРАВ У «МЕТАЛІСТА» U-19

У стартовому офіційному матчі року юніори «жовто-чорних» надупевнено обіграли харківський «Металіст» U-19 – 5:0.

 

 

Підопічні Віталія Пономарьова з перших хвилин окреслили свою перевагу, попри те, що не грали в оптимальному складі. На одному з тренувань перед поєдинком ушкодження отримав капітан Підгурський, тож він не зміг узяти участь у грі.

«Рухівці» швидко відкрили рахунок. Теслюка збили з ніг неподалік від штрафного майданчика номінальних господарів, і Квасниця ефектним ударом зі штрафного спрямував м’яч у сітку воріт – 0:1.

На 13-ій хвилині знову загострення біля воріт «Металіста», яке завершилося пострілом від Рогачова, – поперечка воріт відбила цей удар. Але невдовзі той же Рогачов запресингував футболістів команди суперників, і м’яч опинився в Теслюка, який майстерно реалізував вихід сам-на-сам із голкіпером, – 0:2.

І хоча надалі львівська команда грала за результатом, моменти біля воріт харків’ян усе одно виникали. Зокрема, на 26-ій хвилині відбулася масована атака зі серією ударів – останній із них від Непейпієва воротар відбив. Так само і в наступній спробі Руслан не переграв голкіпера – кутовий.

На 33-ій хвилині розіграш кутового ледь не закінчився третім голом, але буквально заштовхати м’яч у ворота не вдалося, натомість «рухівці» ледь не пропустили швидку контратаку, проте обійшлося. Через дві хвилини цікава триходівка за участю Рогачова, Непейпієва та Теслюка закінчилася кутовим.

Одразу на початку другого тайму «жовто-чорні» просто зім’яли суперника, швидко забивши двічі. Спочатку Непейпієв скористався хорошим пасом від Бойка – 0:3. А згодом Квасниця оформив дуль – 0:4. Йому асистував Боцьків після того, як Непейпієв наполегливо зіграв у відборі.

Далі футболісти «Руху» забили і п’ятий гол. Його організував Столярчук: його слаломний рейд суперники зупинили ціною жовтої картки, після чого Андрій зробив передачу зі штрафного, а захисник Товарницький, підключившись до атаки, переправив м’яч у ворота – 0:5.

До закінчення поєдинку гості зі Львова були ближчими до того, щоби відзначитися ще голами, ніж номінальні господарі до того, щоби забити м’яч престижу. Таким чином юніори «Руху» продовжують лідирувати в турнірній таблиці чемпіонату УПЛ серед молодіжних складів.

 

 

Чемпіонат України серед юнацьких команд. 16-ий тур.

4 березня 2023 року. Ужгород, стадіон «Авангард».

«Металіст» U-19 (Харків) – «Рух» U-19 (Львів) – 0:5 (0:2).

Голи: Квасниця, 9, 48; Теслюк, 18; Непейпієв, 47; Товарницький, 73.

Попередження: Савчук, 65.

«Рух» U-19: Герета, Добрянський (Товарницький, 55), Холод, Савчук, Кітела (кап.), Бойко, Рогачов (Русяк, 46), Непейпієв (Герега, 67), Столярчук, Квасниця (Касарда, 55), Теслюк (Боцьків, 46).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини