РОМАН КАРАСЮК – ГРАВЕЦЬ «РУХУ»

Футбольний клуб «Рух» підписав контракт із 29-річним хавбеком терміном на три роки. 

 

 

Роман Карасюк грає на позиції опорного півзахисника. За «жовто-чорних» футболіст виступатиме під 91 номером.

Уродженець Волинської області є вихованцем футбольної школи «БРВ-ВІК» з міста Володимир-Волинський. Свій професійний шлях розпочав у складі луцької «Волині». У сезоні 2009/10 років разом із «хрестоносцями» вийшов в Українську Прем’єр-Лігу. В елітному футбольному дивізіоні дебютував у 2011 році в матчі проти харківського «Металіста». 

Згодом виступав за «Сталь» та «Верес». Загалом в Українській Прем’єр-Лізі півзахисник провів 92 матчі. Попереднім клубом Романа Карасюка була угорська «Кішварда», за яку хавбек зіграв 61 поєдинок.

Роман Карасюк, гравець ФК «Рух»: «Дуже задоволений, що потрапив у «Рух». Надзвичайно приємно мати справу з такими керівниками та тренерським штабом. Мене все влаштовує. Академія – просто супер. В Президента клубу далекоглядні плани. Колектив у «Руху» також дуже хороший. Мені подобається тренувальний процес. Імпонує та робота, яку нам пропонують тренери. У мене великі амбіції. Прагну допомогти команді якнайвище піднятися у турнірній таблиці. У «Руху» дуже молода, втім, амбітна команда. Найголовніше, щоб усі наполегливо працювали та билися один за одного, тоді нам все вдасться.

Насправді, перемовини зі мною «Рух» вів вже давно. Перейти сюди мені пропонували ще до того, як клуб очолив Іван Федик. Згодом вже безпосередньо Іван Зінонович до мене телефонував, зрештою, як і керівництво клубу. У нас молодий дуже хороший головний тренер. Він по-футбольному розумний. Мене добре прийняли хлопці у команді. Я багатьох гравців вже знаю. Потрохи вливаюсь в колектив. Наше головне завдання – виходити на кожну гру налаштованими, битися за кожен заліковий бал та здобувати очки. Це найголовніше. Решту покаже час».

 

 

Володимир Лапіцький, спортивний директор ФК «Рух»: «Романа ми вже давно хотіли бачити у нашому клубі. Минуло три роки, як він залишив «Верес», і весь цей час ми запрошували його в «Рух». Леонід Кучук також хотів, аби у нього в команді був цей футболіст. З тих чи інших причин раніше нам не вдавалося підписати контракт з Романом. І ось нарешті це сталося.

Роман Карасюк – це досвідчений футболіст. Тепер в центрі поля ми маємо хорошу конкуренцію. У нас є Ярослав Мартинюк, Валерій Федорчук і тепер ще й Роман Карасюк. Гадаю, вони сформують, так би мовити, кістяк в середній ланці. Це буде наш мозковий центр. Є така приказка: «Скажи, хто грає в центрі поля, і я скажу, яка в тебе команда». Хотілося б, щоб Роман став також лідером колективу та його стержнем. Також важливо, щоб наша молодь переймала у нього досвід та зростала професійно. Повірте, в майбутньому ми дуже розраховуємо на наших молодих гравців».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини