РІЗДВЯНИЙ МАТЧ. ГОЛ ТА АСИСТИ КОЗЛОВСЬКОГО ПРИНЕСЛИ ПЕРЕМОГУ ЙОГО КОМАНДІ

 

Команда президента «Руху» Григорія Козловського зустрічалась з командою зірок та перемогла з рахунком 5:2.

5 січня на Академії футболу «Руху» відбувся традиційний Різдвяний матч, у якому друзі Григорія Козловського зустрічались з командою зірок. Цей турнір вже став традиційним і щороку стає все масштабнішим. Якщо починалось все з футзальних матчів, то зараз команди грають на повноцінному полі.

На таких турнірах зіркам та футболістам важливо побачитись один з одним у дружній та невимушеній атмосфері: поспілкуватись, пожартувати, та зрештою привітати один одного з новорічними та різдвяними святами. Саме таку можливість створив Григорій Козловській, зібравши всіх в одному місці.

У складі команди президента «Руху» виступали: Паньків, Дідик, Мартинюк, Герасимюк, Романюк, Борис Баранець, Федецький, Сапуга, Юрій Тлумак, Карабін та сам Григорій Петрович.

За команду зірок цьогоріч зіграли такі видатні особистості українського футболу: Підківка, Голодюк, Ощипко, Заставний, Завійський, Вербний, Чачуа, Фещук, Габовда, Гуцуляк, Вантух та Хіреш.

 

 

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ, екс-гравець збірної України: «Емоції дуже позитивні. Різдвяний матч – це вже чудова традиція. Григорій Петрович збирає нас кожного року, приїжджає багато відомих людей, багато гарних футболістів».

У поєдинку було багато безкомпромісної боротьби та красивих м’ячів. На перерву команди пішли за рахунку 1:1. Спочатку команду Григорія Козловського вперед вивів Артем Федецький, а Олексій Гуцуляк зрівняв рахунок у зустрічі.

У другому таймі президенту «Руху» вдався шедевральний удар зі штрафного. М’яч залетів у дев’ятку воріт – Підківка був безсилим і рахунок став 2:1. Після такого голу команда зірок розсипалась – Федецький з передачі Козловського зробив рахунок 3:1, а через декілька хвилин президент «Руху» асистував Карабіну. Наприкінці поєдинку команди обмінялись голами – відзначились Габовда та Юрій Тлумак. Отож, поєдинок завершився з рахунком 5:2.

 

 

Григорій КОЗЛОВСЬКИЙ, президент ФК «Рух»: «Дякую усім хлопцям за те, що приїхали у цей святковий період. На футбольному полі була справжня заруба. Команда суперника була на голову сильнішою – у них лише 2 нечинних футболісти, у нас 6. В першому таймі вони нас повністю переграли, ну але у другому таймі ми проявили бажання і дали бій».

Не зважаючи на принциповість на футбольному полі, після матчу панувала дружня атмосфера. Футболісти були раді побачитись зі старими друзями, зробили спільну фотографію та приємно поспілкувались.

 

 

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ, екс-гравець «Карпат»: «До Львова завжди приїжджаю з гарним настроєм. Радий зустріти своїх рідних та близьких людей і Григорія Петровича, який кожен рік збирає усіх пацанів. Гол Козловського – переломний момент в матчі. Скажіть мені, який ще президент клубу може забити такий штрафний?».

Більше фото дивіться у галереї.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини