ПРОЕКТ «РУХ ДЛЯ ВСІХ» ЗАВІТАВ У САМБІР

 

Селекціонери та тренери Академії провели другий виїзний відбір для талановитих дітей 2006-2012 років народження.

Взяти участь у проекті на стадіон імені Лева Броварського у Самборі завітало більше трьохсот дітей різних вікових категорій.

 

 

Олег ШПУР, директор дитячо-юнацької футбольної школи ФК «Рух»: «Це вже другий захід проекту «Рух для всіх». Ми задоволені результатами першого перегляду, який відбувся у Радехові кілька тижнів тому. Цього разу ми прибули у Самбір і переконались, що Львівщина має дійсно велику кількість талановитих дітей. Завдяки проекту "Рух для всіх" хочемо популяризувати футбол та надати можливість усім охочим приєднатись до Академії «Руху», адже двері нашого клубу відчинені для кожного».

Перегляд проводили 12 кваліфікованих тренерів дитячої школи «Руху». За допомогою сучасного професійного обладнання тестування відбувалося в інтерактивній формі: біг, стрибки, ведення м’яча, гра 1 в 1 та гра 4 в 4.

 

 

Після проходження тестів на дітей чекали цікаві футбольні конкурси, а переможці отримали пам’ятні шалики «Руху» та збірної України. Наостанок усі юнаки отримали подарунки від футбольного клубу «Рух» за участь у відборі – фірмові блокноти, стікери та браслети.
За результатами тестувань тренери школи «Руху» відберуть найталановитіших дітей, які будуть запрошені на перегляд в Академію «жовто-чорних». Також усі учасники отримають зворотний зв'язок від фахівців «Руху», щоб покращувати свої навички для майбутніх перемог.

Нагадаємо, що першою зупинкою проекту було місто Радехів. Виїзди у рамках проекту «Рух для всіх» будуть відбуватися і надалі по всій Західній Україні. Стежте за новинами на офіційному сайті нашого клубу, аби не пропустити проект «Рух для всіх» у вашому населеному пункті.

Більше фото дивіться у галереї.


loading...

2 коментарів

  • І

    Іван

    6 вересня 2021 р., 16:35

    будь ласка зробіть у самому Львові

  • П

    Петро

    6 вересня 2021 р., 16:30

    Зробіть в Дрогобичі.

Схожі новини