ПРОЕКТ «РУХ ДЛЯ ВСІХ» У РАДЕХОВІ

 

У рамках проекту тренери та селекціонери «Руху» переглянули більше сотні дітей різних вікових категорій.

14 серпня стартував проект – «Рух для всіх». Він створений з метою знайти нові футбольні таланти у регіонах та допомогти дітям з невеликих міст та сіл розпочати свій шлях у футболі.

Першою зупинкою стало місто Радехів. На стадіон «Колос» з’їхалося більше сотні дітей віком від 9 до 16 років.

 

 

Детальніше про проект «Рух для всіх» розповів директор дитячо-юнацької футбольної школи «Руху» Олег Шпур: «Проект «Рух для всіх» дає чудову можливість юним талантам з невеликих міст здійснити свою мрію та потрапити у великий футбол. Одне з головних завдань проекту – це популяризація спорту. Звичайно, що не всі діти пройдуть відбір, але такі заходи спонукають юнаків вести здоровий спосіб життя та розвивати свої навички».

До організації події були залучені й місцеві активісти, які підтримують філософію «Руху» щодо розвитку дитячого спорту. Одним з організаторів свята футболу в Радехові став директор міського центру «Спорт для всіх» Павло Ткачук.

 

 

«Дуже приємно, що до мене звернулись представники «Руху» з пропозицією проведення такого заходу в Радехові. Ми підтримали цей проект, адже також зацікавлені, щоб діти займались спортом. Приємно, що відгукнулось так багато молоді. Можливо, серед них є майбутні професійні футболісти.

Мені дуже подобається, що «Рух» займається дітьми та молоддю. Треба брати з них приклад та допомагати», – сказав Павло.

Дітей розділили на групи за віком і кожен отримав свій номер. Відбір проходив по черзі – від наймолодших груп до найстарших. Аби учасники не нудьгували в очікуванні, на території стадіону була облаштована ігрова зона.

 

 

Перегляд проводили 12 кваліфікованих тренерів дитячої школи «Руху». За допомогою сучасного професійного обладнання усі діти проходили тестування в інтерактивній формі: біг, стрибки, ведення м’яча, гра 1 в 1 та гра 4 в 4.

 

 

Після проходження тестів на дітей чекали цікаві футбольні конкурси, а переможці отримали пам’ятні шалики «Руху» та збірної України. На завершення усі юнаки отримали призи від футбольного клубу «Рух» за участь у відборі – фірмові блокноти, стікери та браслети.

 

 

Юні футболісти та їх батьки залишились задоволені проектом та сподіваються отримати позитивний відгук від тренерів дитячої школи «Руху». Своїми емоціями від заходу поділились батьки 13-річного Дмитра – Андрій та Галина.

 

 

«Ми давно стежимо за «Рухом», були на перегляді у вашій Академії. Коли дізнались про проект «Рух для всіх», одразу вирішили приїхати. Адже найбільша наша мрія – щоб Дмитро став учнем футбольної школи «Руху». Такі події, як сьогодні, надзвичайно важливі, адже діти з невеликих міст не мають багато шансів показати себе. Дуже дякуємо «Руху» за такий відбір».

За результатами тестувань тренери школи «Руху» відберуть найталановитіших дітей, які будуть запрошені на перегляд в Академію «жовто-чорних». Також усі учасники отримають зворотний зв'язок від фахівців «Руху», щоб покращувати свої навички для майбутніх перемог.

Заходи у рамках проекту «Рух для всіх» будуть відбуватися і надалі по всій Західній Україні. Стежте за новинами на офіційному сайті нашого клубу, аби не пропустити проект «Рух для всіх» у вашому населеному пункті.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини