ПРИКРА ПОРАЗКА «ШАХТАРЮ»

 

«Жовто-чорні» не змогли відібрати очки у чемпіона України, пропустивши наприкінці поєдинку.

Для головного тренера «Руху» Леоніда Кучука гра проти «Шахтаря» була особливою, адже стала 80-ю для спеціаліста на чолі команд УПЛ. «Жовто-чорні» були налаштовані дати бій багаторазовому чемпіону України та подарувати своєму тренеру перемогу.

У перші 15 хвилин «гірники» володіли м’ячем, але не створювали насправді гострих моментів. «Рух» вирівняв гру та почав відповідати вже ближче до середини першого тайму. Спочатку Притула небезпечно пробивав з-за меж штрафного, але м’яч пройшов з зовнішнього боку воріт «Шахтаря». А ще через кілька хвилин вже Климчук загрожував воротам «гірників», але м’яч після його удару забрав до рук Трубін. А на 31-й хвилині вже Паньків врятував «Рух», вийшовши з воріт та відбивши удар Мудрика з близької відстані.

Це був останній гострий епізод за участю Михайла. Вже на 35-ій хвилині Мудрик отримав пряму червону картку за грубий фол проти Марка Сапуги. «Шахтар» продовжив матч вдесятьох. До завершення першого тайму гра була рівною, але найгостріший момент мали «рухівці». Вже у доданий час Соломон пройшов Коноплю на фланзі та прострілив на Климчука. Але захисники «гірників» не дали форварду завдати влучного удару.

У другій половині зустрічі картина гри не змінилась. Команди по черзі атакували, але часто зупинялись на підступах до штрафного майданчику. А перший насправді небезпечний епізод у другому таймі завершився голом. Бондар на 79-ій хвилині подав у штрафний майданчик «Руху», а Конопля головою відправив м’яч у ворота Паньківа. Підопічні Леоніда Кучука тиснули на ворота «Шахтаря» в останні 10 хвилин, але зрівняти рахунок не вистачило часу.

 

 

Чемпіонат України. 3 тур. «Рух» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк) 0:1 (0:0).

Гол: Конопля, 79.

Вилучення: Мудрик, 35.

ФК «Рух» (Львів): Паньків, Лях, Дідик, Слюсар, Сич, Сапуга, Федорчук, Соломон (Бойчук, 60), Притула (Мисик, 80), Руніч, Климчук (Таллес, 80).


loading...

1 коментарів

  • N

    NNN

    5 вересня 2022 р., 23:43

    шо за назва?? шо за ПОРАЗкА??? то ваша поразка , хто пише такі заголовки???

Схожі новини