ПРИХОДЬ У ФАН-ЗОНУ НА МАТЧ «МІЛАН» – «РУХ» У ЮНАЦЬКІЙ ЛІЗІ УЄФА

Менше тижня залишилося до ще однієї історичної події в житті «жовто-чорних» – у вівторок, 28-го лютого, о 16:00 «Рух» зіграє з «Міланом» на полі місцевого Centro Sportivo Vismara в 1/8-ій фіналу Юнацької ліги УЄФА.

 

 

«Рухівці» вже здивували футбольну Європу, подолавши на попередніх етапах польський «Заґлембє» (1:0, 0:0), турецький «Галатасарай» (3:1, 3:1) та міланський «Інтер» (1:1, пенальті – 4:3). Попереду – протистояння зі ще одним грандом із Мілана.

Уся країна триматиме кулаки за молодих «рухівців», адже вони залишилися єдиними представниками України в Юнацькій лізі УЄФА.

Львів’яни та мешканці Львівської області мають можливість уболівати за «жовто-чорних» на крутій локації – у фан-зоні, де, крім безпосередньо телевізійної трансляції матчу на великому екрані, на всіх присутніх чекають також насичена розважальна програма, фудкорти й інші несподіванки.

ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Для попередньої реєстрації необхідно заповнити форму за цим посиланням:

https://forms.gle/B5moLXmnyzhtVVXA9

Отож, розпочинаючи з 15:00 у вівторок, 28-го лютого, всіх прихильників «жовто-чорних» чекають у приміщенні Emily Event Hall на Emily Resort (Львів-Винники, вул. Б.Хмельницького, 9б).

Для того, щоби ви згадали та переконалися, наскільки емоційно, цікаво та незабутньо переглядати та вболівати за «Рух» у компанії однодумців, нагадуємо про драматичні перипетії у фан-зоні того дня, коли «жовто-чорні» здолали «Інтер». Приходьте у фан-зону – разом переможемо і цього разу!


loading...

0 коментарів

    Схожі новини